Π.Ο.Ε.Ε.Π.: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ" ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. :

Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. καταγγέλλει την επιχείρηση «ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ» στο Αίγιο για την ανακόλουθη στάση της απέναντι στους εργαζόμενους, οι οποίοι στήριξαν την επιχείρηση σε όλες τις δυσκολίες της στο πρόσφατο παρελθόν και εξακολουθούν να την στηρίζουν και τώρα, παρά την ανακόλουθη στάση της διεύθυνσης της εταιρείας.


Εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τους εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται σε αλλεπάλληλες στάσεις εργασίας και σήμερα Τρίτη 21 Νοέμβρη πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, στηρίζει τον αγώνα τους για την καταβολή των δεδουλευμένων πλέον των πέντε μηνών καθώς και για τη διασφάλιση της εργασίας τους.

Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τη διεύθυνση της εταιρείας να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους και να ανταποκριθεί σε όσα έχει υποσχεθεί και συμφωνήσει με τους εργαζόμενους και το Σωματείο τους για την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία του εργοστασίου και δηλώνει ότι κάθε σημαντική αλλαγή που προγραμματίζεται θα πρέπει να διασφαλίζει πρωτίστως τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.







Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54