Λαϊκή Ενότητα: Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και στα «πρόθυμα» συμβολαιογραφικά γραφεία την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και στα «πρόθυμα» συμβολαιογραφικά γραφεία την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Με υπογραφή Τσίπρα και τη στήριξη Μητσοτάκη - Γεννηματά ετοιμάζονται να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά

Οι μαζικοί αγώνες θα αποτρέψουν και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Κοντονής, Τόσκας, Τσακαλώτος και μια ομάδα πρόθυμων συμβολαιογράφων της συνομοταξίας Ρούσκα, με την «υπογραφή Τσίπρα» και τη σιωπηρή στήριξη του Κυρ. Μητσοτάκη, της Φ. Γεννηματά και όλων των παλαιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής, ετοιμάζονται από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, να παραδώσουν απλόχερα τις πρώτες κατοικίες και τις λαϊκές περιουσίες στα «κοράκια» και τα funds, επιχειρώντας να ικανοποιήσουν τις αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων».

Για το σκοπό αυτό, θα θέσουν σε εφαρμογή ένα ακόμη καταστροφικό για την κοινωνία σχέδιο. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αστυνομική βία, συλλήψεις αγωνιστών, επικοινωνιακά τεχνάσματα για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και φυσικά, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με ένα και μόνο στόχο: την υφαρπαγή των κατοικιών και των όποιων μικρών περιουσιών απέμειναν στα λαϊκά νοικοκυριά μετά από 8 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια εξοντωτικής ύφεσης.

Όμως, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, που καθημερινά μαζικοποιείται και ενισχύεται, θα ακυρώσει το νέο αντιλαϊκό σχέδιο –και- της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Οι μεγάλες κοινωνικές, συλλογικές αντιδράσεις δεν θα επιτρέψουν να βγει από το σπίτι της ούτε μια λαϊκή οικογένεια, δεν θα επιτρέψουν να δοθεί σε «κοράκια» ούτε ένα από τα καταστήματα των μικρομεσαίων, που «λύγισαν» από την κρίση και από τα καταστροφικά για την οικονομία και την κοινωνία μνημόνια.

Τα περί «στρατηγικών κακοπληρωτών» αποτελούν ένα ακόμη επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης, ενώ οι δήθεν υποσχέσεις για εκπλειστηριασμό α΄ κατοικιών μεγάλης αντικειμενικής αξίας είναι «στάχτη στα μάτια», με δεδομένο ότι:

α) δεν υφίσταται νομοθετική ρύθμιση για την προστασία των λαϊκών κατοικιών και

β) εδώ και μήνες, κάθε εβδομάδα, στο «δελτίο πλειστηριασμών» περιλαμβάνονται πρώτες κατοικίες μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, στις οποίες ζουν λαϊκές οικογένειες.

Καλούμε όλες και όλους στη συνέχιση και ακόμη περαιτέρω στην ενίσχυση του μαζικού αγώνα που έχει ξεκινήσει περισσότερο από ένα χρόνο, ενάντια στον αυταρχισμό, την αστυνομική καταστολή και τα ιδιώνυμα μέτρα. Κεντρικό μας σύνθημα ήταν, είναι και παραμένει: «Οι άνθρωποι και η λαϊκή στέγη πάνω από τις τράπεζες».

Δεν θα επιτρέψουμε στα «κοράκια» να υφαρπάξουν πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες.

Μας φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις.

«Στρατηγικοί κακοπληρωτές» δεν είναι τα λαϊκά νοικοκυριά και οι κατεστραμμένοι οικονομικά πολίτες.

ΤηνΤετάρτη 29 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., στέλνουμε ξανά ένα ηχηρό «ΟΧΙ» στο σχέδιο ολικής υφαρπαγής των α΄ κατοικιών και λαϊκών περιουσιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29/11/2017 - 13:21