H Βασιλική Κηπιρτίδου και η Αγγελίνα Μητσοπούλου σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο "EΡΤopen- Mind" με τον Νικόλα Τζαβάρα

Σε λίγη ώρα 11 με 12 στο στούντιο της ERTopen στην εκπομπή EΡΤopen- Mind  θα συζητήσουμε για το μεγάλο θέμα της παράλληλης στήριξης στα σχολεία της περιφέρειας, αλλά κυρίως της υπόλοιπης νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.

Σχεδόν στα μισά της σχολικής χρονιάς και το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει καλύψει ακόμη τα κενά που υπάρχουν σε μαθητές με εγκεκριμένη απόφαση των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για παράλληλη στήριξη.
Αγανακτισμένοι γονείς και ειδικοί εκπαιδευτές με την αβελτηρία της Κ
υβέρνησης να αντιμετωπίσει το ζήτημα, έχουν ξεκινήσει αγώνα συσπείρωσης με αίτημα προς τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας.
Περισσότερα θα μας πουν η κυρία Βασιλική Κηπιρτίδου (γονέας) και η κυρία Αγγελίνα Μητσοπούλου (εκπαιδευτικός) σε τηλεφωνική μας επικοινωνία από Σύρο.

Επίσης, τι προκύπτει με τις μετακινήσεις των ΑμεΑ από τα διόδια, με το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο, εργοθεραπεία μια κύρια ειδικότητα που πάνε να την αφανίσουν...

Αυτά κι άλλα πολλά σε λίγη ώρα..
Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio  ή στο www.live24.gr
Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54