Κλειστός θα είναι σήμερα Τρίτη 20/3, από τις 16.30 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» λόγω της συγκέντρωσης αλληλεγγύης για την Αφρίν

Κλειστός θα είναι σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, από τις 16.30 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στην Αφρίν* που διοργανώνουν στα Προπύλαια η ΛΑΕ, μαζί με οργανώσεις Κυπρίων στην Ελλάδα και τους Κούρδους που ζουν στη χώρα.

Η διέλευση των συρμών θα γίνεται κανονικά χωρίς να πραγματοποιείται στάση στον συγκεκριμένο σταθμό.

*Η ΛΑΕ, οργανώσεις Κυπρίων στην Ελλάδα και Κούρδοι που ζουν στη χώρα θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στα Προπύλαια και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους Κούρδους του Αφρίν που βάλλονται από τις τουρκικές δυνάμεις και τους σύριους συμμάχους τους.

Σε ανακοίνωση της μεταξύ άλλων η ΛΑΕ επισημαίνει πως ο συνεχιζόμενος αγώνας των Κούρδων στο Αφρίν είναι εθνική υπόθεση για την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι αν η Τουρκία σταθεροποιηθεί στο Αφρίν δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη ΣΥΡΙΑ και θα προσπαθήσει να επεκτείνει τις δυνάμεις της.



Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54