AVANTGARDE: "ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣ" την Τετάρτη 9 Μάη στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open

" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣ  "

Τετάρτη, 9 Μάη 2018, στο ελεύθερο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open*, στις 09:00 το πρωί και σε επανάληψη στις 18:00, το Κέντρο Πολιτισμού και Ανάπτυξης AVANTGARDE  Ελλάδας - Ρωσίας, τιμά τη Μεγάλη Νίκη των λαών.


Στις 9  Μαΐου οι περισσότερες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπως και οι περισσότερες χώρες του κόσμου, γιορτάζουν τη Μεγάλη Νίκη των λαών στον πιο βάρβαρο, πιο απάνθρωπο πόλεμο της Ιστορίας και του 20ου αιώνα, Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Τιμώντας εκατομμύρια θύματα της φασιστικής βαρβαρότητας, άμαχο πληθυσμό και στρατιώτες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, που πολέμησαν, εργάστηκαν στο μετόπισθεν για αυτή την Ημέρα, το Κέντρο Πολιτισμού και Ανάπτυξης AVANTGARDE Ελλάδα-Ρωσία τους αφιέρωσε αυτό το θεατρικό κείμενο.


*Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm στην Αττική και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr


Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και
από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο,

καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.


Καλή ακρόαση!!!
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08/05/2018 - 22:16