Σχέδιο β: Όχι η μισή, αλλά όλη η καρδιά μας στην Παλαιστίνη

Όχι η μισή, αλλά όλη η  καρδιά μας στην Παλαιστίνη

Ανακοίνωση του Σχεδίου Β

  • Το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ δολοφόνησε, 14 Μάη,  60 Παλαιστίνιους και τραυμάτισε πάνω από 2.500. Ανάμεσα στους νεκρούς και μικρά παιδιά. Οι   Ναζιστικές θηριωδίες εναντίον του Παλαιστινιακού λαού έγιναν με την ανοχή -στήριξη των ΗΠΑ, με την πλήρη ανοχή της Ε.Ε και πολλών χωρών της Διεθνούς κοινότητας, που κράτησαν ίσες αποστάσεις από το θύτη και θύματα. Ανάμεσά τους και η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ που κράτησε επίσης ίσες αποστάσεις και αρνήθηκε να καταδικάσει την ωμή βία και τις δολοφονίες των Παλαιστινίων από το νεοναζιστικό κράτος του Ισραήλ. Κατάπτυστη είναι η ανακοίνωση του Υπουργού Εξωτερικών Ν.Κοτζιά. Η πολιτική ίσων αποστάσεων προσβάλλει τη μνήμη και τη συνείδηση του λαού μας που πάντα ήταν στο πλευρό των λαών – θυμάτων των ιμπεριαλιστικών επιθέσεων και διώξεων.
  • Ο Παλαιστινιακός λαός υφίσταται εδώ και πολλές δεκαετίες γενοκτονία από το κράτος του Ισραήλ-   συμμάχου των ΗΠΑ . Και βέβαια κανένα Διεθνές Δικαστήριο δεν ασχολείται με τα εγκλήματα του κράτους του   Ισραήλ που επιβραβεύεται από τον πρόεδρο Τραμπ για την πολιτική γενοκτονίας σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την μεταφορά της   Αμερικάνικης πρεσβείας στην πόλη της Ιερουσαλήμ.
  • Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης, καταδικάζουμε την εγκληματική στάση της Διεθνούς   κοινότητας που τηρεί ίσες αποστάσεις και ενισχύει τη Ναζιστική πολιτική του κράτους του Ισραήλ και τέλος την ανήθικη στάση της κυβέρνησης Τσίπρα που έχει προσδέσει τη χώρα μας στη συμμαχία με το κράτος - δολοφόνο.  
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54