ΔΟΕ - ΟΛΜΕ: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 18:00 στα Προπύλαια - Στήριξη της κινητοποίησης από ΑΔΕΔΥ

Το κάλεσμα της Δ.Ο.Ε. σήμερα στο Συλλαλητήριο στις 6:00 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., στα πλαίσια της αντίθεσης του κλάδου στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις του υπό ψήφιση νομοσχεδίου, που κατατέθηκε στη βουλή με τη μορφή του κατ’ επείγοντος, “Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις”, καλεί τους συναδέλφους σε Συλλαλητήριο την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 6:00 στα Προπύλαια.
 

Το κάλεσμα της ΟΛΜΕ σήμερα στο Συλλαλητήριο στις 6:00 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις δομές της εκπαίδευσης, το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί με το χαρακτήρα του επείγοντος την Πέμπτη 7/6/2018.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ (28/4/18) όπου ζητήθηκε η απόσυρση του νομοσχεδίου, το ΔΣ της ΟΛΜΕ σας καλεί την Πέμπτη 7/6 στις 18.30 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή.

Καλούμε τον κλάδο να συμμετέχει μαζικά προκειμένου να απαιτήσουμε την απόσυρση του νομοσχεδίου και τη μη ψήφισή του.


Η Ανακοίνωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Στήριξη της κινητοποίησης των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, ώρα 18.00
στα Προπύλαια

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, στηρίζει το συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, ώρα 18.00 στα Προπύλαια, ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις που εισάγει το νομοσχέδιο για τις «δομές» που ψηφίζεται αυτές τις μέρες από τη Βουλή.

Απαιτεί, μαζί με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες, την απόσυρση του Νομοσχεδίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, τα μέλη των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να δώσουν το «παρών» στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, ώρα 18:00, στα Προπύλαια.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54