Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00 τα ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια. Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους. Ο οδηγός έχασε τη μάχη με τη ζωή

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ :


ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00  τα  ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια.

Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους.

Απορριμματοφόρο του Δήμου  Αλίμου που κατευθυνόταν στη χωματερή ανετράπη στις 05:00 το πρωί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ κοντά στη χωματερή  των Λιοσίων, για άγνωστο λόγο. Ο οδηγός του μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ανετράπη το απορριμματοφόρο, δεν  αποκλείεται όμως και αυτό το ατύχημα να σχετίζεται με την εντατικοποίηση της εργασίας που έχει γίνει καθεστώς στους χώρους εργασίας των Δήμων.

Ευχόμαστε ο συνάδελφος να κερδίσει τη μάχη της ζωής και να ανάρρωση γρήγορα.

Νεότερη είδηση για το ατύχημα με τον απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Νάτο.

Δυστυχώς ο άτυχος οδηγός, μόνιμος υπάλληλος  του Δήμου Αλίμου, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Όλγα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ 

16 Νοεμβρίου 2018




Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16/11/2018 - 10:21