Ρόδος: Ραγδαίες οι εξελίξεις για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας - Ομολόγησαν οι δολοφόνοι:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει από την Ρόδο ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Αριστείδης Μιαούλης, ένας 19χρονος αλβανικής καταγωγής κι ένας 21χρονος ημεδαπός Ροδίτης φέρονται ότι είναι εμπλεκόμενοι στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι δύο δράστες φέρονται να ομολόγησαν την πράξη τους.
Το υλικό από τις κάμερες που είχαν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης κοπέλας και τα ίχνη DNA που βρέθηκαν σε ένα σπίτι, όπου είχε πάει ανάγκασαν τους δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν πέσει σε αντιφάσεις, να παραδεχθούν το  έγκλημα.

Για το ίδιο θέμα μίλησε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας Αλέξης Κούγιας.

Το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε στην περιοχή «Φώκια» στη Λίνδο την περασμένη εβδομάδα.

Η είδηση ότι αναζητείται η ταυτότητα της νεκρής, που είχε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ με ένα μαύρο και κόκκινο τριαντάφυλλο στο πόδι, κινητοποίησε τους γονείς και τους φίλους της είχε καταγωγή από τον Έβρο και σπούδαζε στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το απόγευμα της Παρασκευής δύο συμφοιτήτριές της κι αφού είχε υποβληθεί δήλωση εξαφάνισης από τους γονείς της, μετέβησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και επιβεβαίωσαν το μοιραίο.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54