Η Ανατολή μιας Νέας Εποχής στην Ευρώπη. Σας ευγνωμονούμε κ. Μακρόν. Του Γιάννη Περάκη

Η Ανατολή μιάς Νέας Εποχής στην Ευρώπη

Σας ευγνωμονούμε κ. Μακρόν

Στήν Γαλλία αλλά και στην ευρώπη ανατέλει μια νέα εποχή. Οι ψευδαισθήσεις της ενωμένης ευρώπης και της ευρώπης των λαών κατέρρευσαν. Ο στρατός στους δρόμους της πόλης του Φωτός. Φταρνίζοται στα Ηλύσια Πεδία και ασθενεί με πνευμονία το μέγαρο μαξίμου. Απο «καρδιάς» σας ευγνωμονούμε κ. Μακρόν. Μας γλυτώσατε απο κόπο, απο αναλύσεις και επιχειρήματα για το έκτρωμα της ενωμένης ευρώπης.

Ελλάδα - Γαλλία Συμμαχία

Είμαστε συναγωνιστές και συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στους Γάλλους εργαζόμενους  άστεγους, στους Γάλλους κατατρεγμένους και καταφρονημένους. Γιατί αγαπάμε τους δικούς μας  κατατρεγμένους και καταφρονημένους. Αγαπάμε τα 16 νήπια που μεγαλώνουν στις φυλακές Αυλώνας, τους δικούς μας άστεγους και πεινασμένους.

Ολοι δικαιωθήμαμε, το ΚΚΕ που έλεγε απο το 1980 όχι στην ΕΟΚ,. Η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΣΧΕΔΙΟ Β και οι άλλες ¨ευρωσκεπτιστικές» δυνάμεις. Εάν αθροίσουμε τα χρόνια τα δικά μας δηλαδή αυτών που ασχολούνται με τα κοινά για το χτίσιμο ενός νέου πιο δίκαιου κόσμου, το άθροισμα τους είναι η ηλικία της γής. Αλλά μυαλό δεν βάλαμε, ακόμα συζητάμε τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει, τρομάρα μας. Η αυριανή ημέρα για την ευρώπη αλλά και για την πατρίδα μας θα είναι διαφορετική.

Είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό ; έχουμε καταλήξει σε κάποια κοινά σημεία ; ή θα μας πάρει το ποτάμι της κατάρας του νεοφιλελευθερισμού ;

 

Μέχρι τότε απλά θα αρκούμαστε σε συμπαράσταση στους φίλους μας τους Γάλλους με το σύνθημα:

Liberté, Égalité, Fraternité(Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη)

Γιάννης Περάκης

Οικονομολόγος




Αναδημοσίευση από Σχέδιο Β

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54