Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Tα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα, ενώ μικροένταση σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, όταν μικρή ομάδα ατόμων φώναξε συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Οι άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν προς την οδό Ερμού και το επεισόδιο έληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές. Οι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.




Αύριο θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση εξαιτίας της οποίας θα γίνεται σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης των οχημάτων από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής έως τις 19.30 της Δευτέρας στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού στο Λόφο Λυκαβηττού.

Ακόμη θα απαγορευτεί η στάση – στάθμευση των οχημάτων μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων της Δευτέρας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας ενώ θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και διακοπή στάση – στάθμευσης μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών στις οδούς Μητροπόλεως, Αιόλου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Αδριανού και Ερμού στο τμήμα μεταξύ της πλ.Ασωμάτων και της οδού Αιόλου.

Η Τροχαία συστήνει στους οδηγούς να αποφύγουν να κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας τις ώρες διεξαγωγής των παρελάσεων και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54