Η Θεοδώρα Σιάρκου στο Θεατρικό Αναλόγιο της Τζένης Παντελή στη συχνότητα της Ερτοπεν

Η Θεοδώρα Σιάρκου η  εξαιρετική ηθοποιός, η  γοητευτική γυναίκα, θα δώσει συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Κυραική 9 Φεβρουαρίου στις 15.00 στο ραδιόφωνο ertopen www.ertopen.com και στους 106.7 στα fm.
Τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική της ζωή χαρακτηρίζεται  από συνέπεια, σοβαρότητα μέτρο και ήθος, αν 
και μας λείπει συνειδητά από την τηλεόραση, εξακολουθεί να δουλεύει αδιαλείπτως  στο θέατρο και μάλιστα σε ποιοτικές δουλειές. Αυτή η χρονιά  ερμηνεύει στην  θεατρική παράσταση «Εύα και Νόρα», στο θέατρο Αλκμήνη, η οποία πραγματεύεται  την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στα ζευγάρια του ίδιου φύλου και ιδιαίτερα την εχθρική συμπεριφορά, ή τις διακρίσεις, που με μία λέξη αποκαλούμε ομοφοβία. . Ένα έργο για την αγάπη, τον έρωτα, τη διαφορετικότητα, ένα έργο για το σήμερα και τις σχέσεις. Μια παράσταση γεμάτη ευαισθησία, χιούμορ και αλήθεια.
Η Θεοδώρα Σιάρκου και ο Πασχάλης Τσαρούχας  από τις 24 Φεβρουαρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα ερμηνεύουν  το Afterplay   στο Αγγέλων Βήμα. Το ΑFTERPLAY γράφτηκε το 2002. O συγγραφέας του Brian Friel έχει χαρακτηριστεί ως ο Τσέχωφ της Ιρλανδίας και έχει θεωρηθεί ισάξιος των συγχρόνων του Samuel Beckett, Harold Pinter, Arthur Miller και Tennessee Williams.
Στο AFTERPLAY, βάζει να συναντιούνται τυχαία σε ένα καφέ στη Μόσχα δύο ήρωες του Τσέχωφ: η Ελένα από τον Θείο Βάνια και ο Αντρέι από τις Τρεις Αδελφές. 
Θα είναι μία ευαίσθητη και απολαυστική συνέντευξη αξίζει να την παρακολουθήσετε.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54