Νίκος Αγγελίδης - Στο πρόσωπο της ηγεσίας της ΠΟΣΠΕΡΤ στις 24 Φλεβάρη διώκεται ο αγώνας της ERT Open

("O πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, καλείται να παρουσιαστεί στις 24/02/2020 ενώπιον του Θ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προκειμένου να δικαστεί για το «κατ΄ εξακολούθηση τελεσθέν  έγκλημα της λειτουργίας  του ραδιοφωνικού σταθμού 106,7 FM ΕΡΤ-OPEN RADIO»."  Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για την δίωξη {δες εδώ://www.ertopen.com/})

Ο Δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Αγγελίδης με αφορμή την δίωξη της ηγεσίας της ΠΟΣΠΕΡΤ και του προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη,
σε ανάρτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρει:

Oλόκληρη η ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό :

/ Νίκος Αγγελίδης /
:

O πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, καλείται να παρουσιαστεί στις 24/02/2020 ενώπιον του Θ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προκειμένου να δικαστεί για το «κατ΄ εξακολούθηση τελεσθέν έγκλημα της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού 106,7 FM ΕΡΤ-OPEN RADIO».

Θυμάμαι, απλά θυμάμαι... πως μέσα από την ERT OPEN με την όποια μορφή της (ραδιοφωνική, τηλεοπτική, διαδικτυακή) στήσαμε τον αγώνα μας, έναν ΝΙΚΗΦΟΡΟ αγώνα δυο χρόνων... που πέρασε στην ιστορία!

Στον πρόσωπο της ηγεσίας της ΠΟΣΠΕΡΤ με τα όποια καλά και "άσχημα" της... διώκεται για την υπόθεση της ERT OPEN, ο δίχρονος συνεπής αυτός αγώνας που για κάποιους από εμάς ήταν και παραμένει αγώνας αξιοπρέπειας, αυτοθυσίας και κάθαρσης ψυχής... Για κάποιους από εμάς δεν ήταν αγώνας καπάρωσης μιας θέσης στην επόμενη ημέρα και τo ζήσαμε - νιώσαμε αυτό ηρωικά στο πετσί μας... με μεθόδους απομόνωσης από το "σύστημα" που αλοίμονο αν άλλαζε ύφος, "ήθος" και τρόπο λειτουργίας.

Το πιο πιθανό είναι να τουμπεκιάσουν οι πολλοί ΚΑΙ σε αυτή την ιστορία... Όμως στην ψυχή μας, στα όνειρα μας... θα μένει βαθιά χαραγμένη η νίκη αυτή. Η νίκη που πέρασε στην ιστορία, γιατί απλά βρεθήκαμε μαζί μια χούφτα άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ μας, που δεν γουστάραμε, δεν αντέξαμε, δεν ανεχτήκαμε να μας ποδοπατούν ετσιθελικά τις ζωές μας...

Για λόγους ευθιξίας και χωρίς δεύτερη σκέψη τάσσομαι στο πλευρό των διωκόμενων και δηλώνω πως αν μου ζητηθεί... θα υπερασπιστώ την αλήθεια και μέσα στις δικαστικές αίθουσες!

Τέλος να πω... πως αδιαφορώ πλήρως...για όσους βρουν την ευκαιρία μέσα από την τοποθέτηση μου αυτή να σεναριολογήσουν... Η πορεία μου μέσα στα χαρακώματα του αγώνα είναι πεντακάθαρη και από πουθενά παρακινούμενη. Μόνο από τη δίψα για ελευθερία του λόγου, δημοκρατία και γροθιά στον ορατό και "αόρατο" (καμουφλαρισμένο...) φασισμό.

Νίκος Αγγελίδης - πρώην "εργαζόμενος" ERT OPEN
* Τα εισαγωγικά για να τονισθεί φυσικά... η αμισθί καθημερινή επί δυο συνεχή χρόνια, συμμετοχή μου στον αγώνα


facebook.com/nikosangelidis

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11/02/2020 - 23:18