Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «άδειασε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο θέμα της πρόσφατης συναυλίας της πάνω σε ένα φορτηγό αναφέρθηκε η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΑNT1.

Η τραγουδίστρια μίλησε ειδικότερα για τη στάση που έκανε στο Μέγαρο Μαξίμου και συνομίλησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – μια ενέργεια που σχολιάστηκε αρνητικά και δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις.

Αναφερόμενη σε αυτό το γεγονός, η κ. Πρωτοψάλτη «άδειασε» ουσιαστικά τον πρωθυπουργό, καθώς αφενός δήλωσε ότι η στάση στο Μαξίμου δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά έγινε έπειτα από πρόσκληση του ίδιου του κ. Μητσοτάκη (προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους) και αφετέρου εξέφρασε τον προβληματισμό της γιατί οι άνθρωποι που ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό δεν τήρησαν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, εν μέσω πανδημίας. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις της κ. Πρωτοψάλτη:

► «Η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν έπρεπε να την δημοσιοποιήσουμε για να μην μαζευτεί κόσμος. Το φορτηγό δεν σταματούσε πουθενά, μόνο σε κάποια φανάρια. Όταν είμαστε στο Κολωνάκι, πήρε ο Πρωθυπουργός τον Δήμαρχο Αθηναίων τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πως πάνε τα πράγματα και του είπε: "Γιατί δεν περνάτε κι από εδώ, για να σας δω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ;"».

► «Ήταν μια στιγμή που με προβλημάτισε γιατί όλοι αυτοί που ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά δεν θα μπορούσα εγώ εκείνη την στιγμή να τους βάλω σε τάξη». 




πηγή ΕΦΣΥΝ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54