Ο Θανάσης Κουρλαμπάς στο Θεατρικό Αναλόγιο την τελευταία Κυριακή του Μάη

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ένας από τους πιο διακεκριμένους ηθοποιούς, θα δώσει συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Τζένη Παντελή και στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ στο ραδιόφωνο της ERTOPEN στους 106.7 fm και www.ertopen.com την Κυριακή 31 Μαϊου στις 17.00.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους ανθρώπους που τους χαρακτηρίζουν οι χαμηλοί τόνοι.
"Μεταμορφώνεται" όμως πάνω στη σκηνή, διοχετεύοντας όλη την ενέργειά του στους ρόλους του. Παρά τις επιτυχίες του και το πλούσιο βιογραφικό του (αρκεί κάποιος να googλάρει το όνομα του!) διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Δηλώνει ρομαντικός οπαδός της τέχνης, θεωρώντας ότι αποτελεί ένα ηθικό στήριγμα για τις ψυχές των ανθρώπων. 
Πρόκειται για, έναν "στρατιώτη" της τέχνης, έναν θρυλικό μεταγλωττιστή, μια καθαρή καλλιτεχνική ψυχή... 

Ο αγαπημένος ηθοποιός θα μας μιλήσει εκτός από τις πρόσφατες θεατρικές του συμμετοχές και για τον ιδιαίτερο ρόλο ως «Κλεομένης Ψαθάς» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Mέλισσες», που προβάλλεται φέτος στον Αντέννα.
Με τον Θανάση Κουρλαμπά θα μιλήσουμε για τα προβλήματα των ηθοποιών αλλά και όλων των ειδικοτήτων του κλάδου ενόψει της κρίσης του κορωναιού. Μετά τα 800 ευρώ το μέλλον είναι και πάλι αβέβαιο γιατί οι παραγωγοί είναι μουδιασμένοι και σίγουρα δεν θα ρισκάρουν αυτή την εποχή να ανεβάσουν θεατρικές παραγωγές. Αυτά και άλλα πολλά καλλιτεχνικά θέματα θα συζητήσουμε την Κυριακή στις 17.00

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54