Οποίος αντιστέκεται είναι "Ψεκασμένος" ;;;



Φαντάσου να έβγαινε ο πρωθυπουργός της χώρας σε επίσημο διάγγελμα και να αποκαλούσε τον λαό "Ψεκασμένους" με την πλειοψηφία να είναι ψηφοφόροι του.

Να είχε βγάλει λίγες ήμερες πριν, έναν πτωχευτικό νόμο δηλώνοντας επίσημα ότι σε απεγκλωβίζουμε αφού σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις.

Εάν είσαι από τους "τυχερούς" και έχεις ακόμα δουλειά , το 8ωρο θα γίνει 10ωρο.

Απαγόρευση κυκλοφορίας και το βράδυ όλοι σπίτι.

Μετά την επίσημη "ταφόπλακα" που έριξε στον πολιτισμό, (με το πρώτο κοινωνικό συσσίτιο για τους καλλιτέχνες να γίνεται στην Θεσσαλονίκη χθες) είχε ξεκινήσει από τον Μάρτιο και το ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι βάζοντας λουκέτο στα πάντα.
(Θέατρα, κινηματογράφους κτλ)

Ήταν μάλλον μεγάλη η επιτυχία με τον πολιτισμό που είπε να το μεταφέρει και στην εστίαση. Μπαρ, εστιατόρια , καφετέριες θα λειτουργούν μόνο με take away & delivery.

Από τρίτη πρωί χιλιάδες θα βρεθούν χωρίς δουλειά όπως δεκάδες θα είναι και οι επιχειρήσεις που θα κλείσουν.

Δεν είπε στους "Ψεκασμένους" όμως σήμερα για τους 25 Μαθητές ανα τάξη και τι δεν έκανε τόσους μήνες. Για εξτρά αίθουσες; για προσωπικό καθαριότητας; για αναπληρωτές δάσκαλους /καθηγητές;

Δεν είπε στους "Ψεκασμένους" για τα ΜΜΜ και ότι δεν προβλέπεται καμία επένδυση ούτε τώρα ούτε τους προηγουμένους μήνες, παρά τις άθλιες εικόνες με το να είναι σαν σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλο.

Για τα κανάλια όμως 2εκ ευρώ υπάρχουν να λένε ότι φταίνε οι νέοι και για "ατομική" ευθύνη.

Δεν είπε στους "Ψεκασμένους" για τα αναγκαία μέτρα στήριξης του ΕΣΥ και της αύξησης των ΜΕΘ, και την αδράνεια η ανικανότητα τους που είχαν τόσο χρόνο να "Θωρακίσουν" έστω αυτό το κομμάτι , αλήθεια η τόσες δωρεές που έγιναν στην καραντίνα για δημιουργία ΜΕΘ, τα τόσα εκ. ευρώ τι έγιναν;;
Για οικονομική ενίσχυση σε όσους μείνουν χωρίς δουλειά από την επόμενη εβδομάδα;
Σε όσους έχουν μείνει χωρίς δουλειά από την Καραντίνα;

Υπάρχουν βέβαια η Αστυνομία και τα Ματ , που επιτέθηκαν και συνέλαβαν ανήλικους μαθητές , επιτέθηκαν σε γιατρούς/νοσηλευτές και σειρά θα πάρει οποίος αντιστέκεται η αλλιώς οποίος είναι "Ψεκασμένος".  

Άγγελος Αληγιάννης
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14/04/2021 - 00:05