ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ | Αντώνης Παπαντωνίου

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Έχουν περάσει ήδη 11 ολόκληρα χρόνια από τότε που ένα Ξενόδουλο Πολιτικό Σύστημα παρέδωσε Ιστορία και Πολιτισμό χιλιάδων ετών μαζί με τα τιμαλφή και τους Ανθρώπους που είχαν την Τύχη να είναι οι διάδοχοι αυτής της Ιστορίας και του Πολιτισμού. Και λυπάμαι που δεν μπορώ να μας χαρακτηρίσω σαν «συνεχιστές», γιατί δυστυχώς με μια περίεργη μετάλλαξη δεν έχουμε το δικαίωμα να αναφέρουμε τη λέξη «συνεχιστές»…
Επειδή θεωρώ ότι αν δεν δούμε το πρόβλημα κατάματα και χωρίς δικαιολογίες και ωραιοποιήσεις θα δώσουμε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο πρόβλημα Καταστροφής μας που τείνει να γίνει και τότε θα γίνει απόλυτη κα οριστική.
Επειδή θεωρώ ότι, όπως και ελάχιστοι άλλοι, συμμετείχα από το ξεκίνημα αυτής της τραγικής περιόδου ενεργά στην προσπάθεια ενημέρωσης και ενεργοποίησης του Λαού για την Ανατροπή αυτού του άθλιου, του Εγκληματικού Καθεστώτος της Εξάρτησης, της ΚΑΤΟΧΗΣ, από υποτιθέμενους «Φίλους», έχω και το Δικαίωμα να πώ ότι:

1.- Η Ενημέρωση του Λαού όσον αφορά το βιασμό της Ζωής του, από όλες τις απόψεις, είναι πλέον αν όχι πλήρης, τουλάχιστον επαρκέστατη.
2.- Τα όποια προβλήματα του σήμερα είναι προβλήματα που κλιμακώνονται από το 2010 και είναι τα αποτελέσματα της ΚΑΤΟΧΗΣ, που έκτοτε βιώνουμε.
3.- Τα προβλήματα του «σήμερα» θα είναι το προανάκρουσμα των προβλημάτων του «αύριο», όπως συνέβαινε συνεχώς από το 2010.
4.- Συνεπώς δεν βλέπω την ανάγκη περαιτέρω ενημέρωσης.

Εκείνο που πλέον πρέπει να μας απασχολήσει τάχιστα και σοβαρά είναι το να αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα απαιτήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας από την ΠΕΙΣΣΙΣΤΡΑΤΕΙΟ ΤΥΡΡΑΝΙΑ, με την Ανατροπή της ΚΑΤΟΧΗΣ και όλων εκείνων που ην επέβαλαν, έτσι ώστε να επιβάλλουμε εμείς τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, παίρνοντας διδάγματα από τους Προγόνους μας, που πρώτοι την δίδαξαν, όπως ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, τη Δημοκρατία των «τριών Γιώτα», ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΗΓΟΡΙΑ!
Τελειώνοντας και επειδή δεν θέλω να μείνω μόνο στο τι προτείνω θα προχωρήσω και στο ΠΩΣ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και η Οργανωμένη βούληση του Λαού, ας το αποφασίσει, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι χωρίς βία, επιβεβαιωμένοι ΚΑΙ Ιστορικά, και οι οποίοι παρέχουν και ασφάλεια του Λαού απέναντι από τον ΔΥΝΑΣΤΗ, αλλά ΚΑΙ δυνατότητα ταχύτατης μετάβασης στο επιθυμητό!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,
Που σημαίνει ότι:
1.- Δεν πηγαίνουμε στις δουλειές μας συνεχώς, έστω και αν μας επιστρατεύσουν. Άραγε πόσους θα βάλουν Φυλακή;;
2.- Κλείνουμε όλοι τις Εμπορικές μας Δραστηριότητες. Αρκούν, εκτιμώ, περίπου 20 Ημέρες για να Καταρρεύσει το Σύστημα, συνολικά.
3.- Παραμένουμε στα σπίτια μας, με τα ελάχιστα για επιβίωση, για περίπου 20 Ημέρες, κλειδώνοντας το Κράτος έξω από τη Ζωή μας και νεκρώνοντάς το.
4.- Συγκεντρωνόμαστε όλοι στις Κεντρικές Πλατείες των περιοχών μας, όπου υπάρχει και λειτουργεί το «ΤΕΡΑΣ» και ακυρώνουμε τη λειτουργία του, ενώ ταυτόχρονα πολυδιασπάται και το Αστυνομικό Κράτος.
5.- Η πιο πάνω κίνηση μπορεί να αξιοποιηθεί και από τους Αγροτοκτηνοτρόφους, αντί του κλεισίματος των Εθνικών οδών που δημιουργεί και κινδύνους και αντιπαράθεση με τον Γενικό Πληθυσμό. Υπάρχουν και «ανάγκες Ζωής».
6.- Γεμίζει η Αθήνα από 2.000.000 Πληθυσμό από τα περίπου 5.000.000 της ΑΤΤΙΚΗΣ, και επίσης ανάλογος με τον Πληθυσμό Κατοίκους των άλλων Πόλεων και δεν φεύγουμε αν δεν παραδοθούν.
7.- Ότι άλλο ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!!!

Εγώ θα συμμετέχω και θα στηρίξω με όποια μέσα διαθέτω την όποια ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ!!!!

Αθήνα 3 Αυγούστου 2021
Αντώνης Παπαντωνίου
Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α)-Νομικός