ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ : «Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα» - Νέο βιβλίο

Στο βιβλίο «Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα» του φυσικοπαθητικού Μάριου Δημόπουλου παρουσιάζονται όλα τα μυστικά για το πώς να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε όλες τις ιώσεις, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Θα μάθετε για τα διατροφικά συμπληρώματα και βότανα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, για τον σημαντικό ρόλο της βιταμίνης D, πώς να μειώσετε το ιικό φορτίο, πώς να καταπολεμήσετε το στρες για την καλύτερη αντιμετώπιση των ιώσεων, πώς η ζάχαρη καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, πώς η έλλειψη βιταμινών και μετάλλων καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, ότι ο επαρκής ύπνος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τι τροφές να τρώτε για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και για το πώς το εντερικό μικροβίωμα σχετίζεται με το αν κάποιος νοσήσει βαριά από COVID-19. Ένα βιβλίο επίκαιρο λόγω του COVID-19 που πλήττει την ανθρωπότητα.

Ο Μάριος Δημόπουλος, Naturopath (Φυσικοπαθητικός)-Διατροφοπαθητικός εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με τα θέματα της διατροφής και της φυσικής υγείας. Αποτέλεσμα αυτής της χρόνιας έρευνας είναι η συγγραφή πάρα πολλών βιβλίων για θέματα υγείας. Στόχος του είναι η διάδοση της διατροφικής και της φυσικοπαθητικής θεραπευτικής (Naturopathy) στην Ελλάδα. Στην ιστοσελίδα του https://mariosdimopoulos.com/ μπορείτε να διαβάζετε άρθρα  για θέματα διατροφής και υγείας, μελέτες για διατροφικά συμπληρώματα και βότανα και να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του βιβλία, τις ομιλίες  και τα εκπαιδευτικά του σεμινάρια.
 
 
 


Εκδόσεις Κάδμος, Θεσσαλονίκη, 2021
 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03/10/2021 - 16:16