ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19:00 - 21:00

Άννα Ανδριανού, δεν χρειάζονται συστάσεις. Η καλλιτεχνική της προσωπικότητα σε αφοπλίζει όταν φέρεις στη μνήμη σου, τους σταθμούς της καριέρας της. Από το 1973, έχει παίξει σε πολύ σημαντικές δουλειές, στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Πολλά πετυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ που πέρασαν από τους δέκτες μας, τα τελευταία 22 χρόνια, έχουν την υπογραφή της. Η αγαπημένη ηθοποιός, συγγραφέας, ραδιοφωνική παραγωγός και σεναριογράφος θα δώσει συνέντευξη την Τετάρτη στις 20:00 στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ στην ΕΡΤopen Αφορμή της συνέντευξής μας είναι η παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με πέντε ταλαντούχες γυναίκες ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού και αναμένεται ν’ ανθίσουν και στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Αμαλία για τρεις παραστάσεις στις 15 , 16 και 17 Οκτωβρίου. Παίζουν: Άννα Αδριανού, Ηρώ Μουκίου, Βάσω Γουλιελμάκη, Εύη Δαέλη, Κατερίνα Μπιλάλη και Κρίστη Παπαδοπούλου.

Στην παρέα μας θα είναι στις 19.30 και ο πολυτάλαντος Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο κύπριος μουσικός (βιρτουόζος του πιάνου), συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής, μαέστρος, ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και θεατρικός παραγωγός. Θα μας δώσει μία αποκλειστική είδηση για την πολλά υποσχόμενη νέα του παραγωγή.

Η ταλαντούχος ηθοποιός Αγγελική Παρδαλίδου θα δηλώσει δυναμικό παρόν στις 19.00. Θα μιλήσουμε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην μεγάλη παραγωγή του μυθιστορήματος της Βιρτζίνια Γουλφ «Ορλάντο» Πρέμιερα 18 Νοεμβρίου στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ σε σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή. Θα συζητήσουμε και για την πρώτη της ταινία «Φλικ Φλοκ» σενάριο σκηνοθεσία Αγγελική Παρδαλίδου, παίζουν: Γιώργος Καραμίχος Αγγελική Παρδαλίδου.
Πρόκειται για μια αναζήτηση των ερωτικών σχέσεων μέσα από το πρίσμα της μαύρης κωμωδίας.

Μαζί μας θα είναι και η Αναστασία Μενάγια μία νέα, αισιόδοξη, ταλαντούχα συγγραφέας θα μας παρουσιάσει το λογοτεχνικό έργο «Ο κήπος των κρίνων» εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ.