Κάλεσμα ΤΑΣΟΥ ΧΩΡΕΜΗ

Τάσος Χωρέμης συνταξ. Ιατρος – πρ. Διευθυντης  του Κεντρου Υγεία Κιάτου [32 χρόνια πραγματικής  Ιατρικής εργασίας στο Ε.Σ.Υ – πρ. Βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ εκλεγείς 3 φορες.[Από το 2007 ανήκει στον Δημοκρατικό Πατριωτικό χώρο].
 
'' Ως  σχέδιο εργασίας στην κατεύθυνση μιας πανελλήνιας ενότητας και σεβόμενο απόλυτα  την αυτονομία του  καθενός, υιοθετώ συνολικά αυτό το κείμενο. Αποκλείει δε την δημιουργία κάποιου νέου κόμματος.''
 
Ομάδα Κορίνθιων Ελεύθερων Πολιτών
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Κόρινθος 21/102021
 
Έλληνες συμπολίτες.
 
Είμαστε μια Κορινθιακή ομάδα με κοινό χαρακτηριστικό την αντίσταση στην κατοχή  της πατρίδας μας, αλλά και την ανυπακοή στα  μέτρα της λεγόμενης υγειονομικής κρίσης.

Οι πολιτικές και ιδεολογικές μας καταβολές ποικίλουν και καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα των κοινοβουλευτικών κι εξωκοινοβουλευτικων κομμάτων, οργανώσεων και κινημάτων.

Μας συνέδεσε η αγάπη για την Ελλάδα, αλλά και η υπεράσπιση των εθνικών, συλλογικών και ατομικών  δικαιωμάτων και κατακτήσεων του λαού μας. Δικαιώματα που καταπατήθηκαν και  καταπατούνται βάναυσα από τις κατοχικές κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων. Αρχής γενομένης με τα μνημόνια, η Ελλάδα και ο λαός της,  οδηγούμαστε στην τάχιστη  συρρίκνωση και την εξαθλίωση μας. 

Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, με υποτελές και κατά συνέπεια προδοτικο το σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οδήγησε στην εκχώρηση της Μακεδονίας μας. 

Η σκόπιμη καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, μετά την φτωχοποιησή που προκλήθηκε από την εξοντωτική φορολογία, την ανεργία και  τα σκόπιμα lock down, οδηγεί στην πλήρη και συνολική εξαθλίωση των Ελληνων. 

Περαν αυτών η καταστρατήγηση  του Ελληνικου Συντάγματος κι η σταθερή παραβίαση Διεθνών Συμβάσεων Δικαιωμάτων, με την  ψήφιση συνεχώς, ανθελληνικών και αντιλαϊκών νομοθετημάτων, γενικά αλλά και ειδικά, με τα μέτρα κατά της λεγόμενης  "Covid-19 πανδημίας" και την επιβολή της υποχρεωτικότητας, συνθέτουν το σκηνικό ενός  ολοκληρωτικού - δικτατορικού τρόπου διακυβέρνησης της χώρας.   Συνιστούν κατάληψη και κατοχή  της πατρίδας μας από δυνάμεις,  που υποκλέπτουν κατ' επανάληψη την εκλογική νομιμοποίηση τους, μέσω της προπαγάνδας και  του απόλυτου  ελέγχου των ΜΜΕ, της ξένων συμφερόντων εταιρείας καταγραφής των  εκλογικών αποτελεσμάτων και της τεράστιας αποχής.  Το ανήθικο, διεφθαρμένο και  υποταγμένο σε ξένα συμφέροντα πολιτικό σύστημα της χωρας, μέσω αυτής της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ νομιμοποίησης, οδηγεί στην προσυμφωνημένη εξόντωση των Ελλήνων !   Αναμφίβολα η νέα τάξη πραγμάτων και η παγκοσμιοποίηση, όπως την εννοούν οι 2.500 άνθρωποι που κατέχουν το 99% του πλουτου πλανήτη, το Great Reset και οι σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω τους, επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο παγκοσμίως κι όχι μόνον της Ελλάδας.  Εδώ όμως είμαστε μια από τις χώρες δοκιμής των μέτρων, που η   επιτυχής εφαρμογή τους, θα σημάνει την παγκόσμια εφαρμογή. Κι αυτό γίνεται και θα εξακολουθήσει με εύκολο σχετικά τρόπο, αφού και στο Ελληνικο κοινοβούλιο, όχι μόνον  δεν ασκείται ουσιαστική αντιπολίτευση, αλλά είναι αυτή  που  νομιμοποιεί κάθε απόφαση, με το πρόσχημα της δημοκρατικής λειτουργίας και της δήθεν  αρχής της πλειοψηφίας. Ο λαός θα συνεχίσει να είναι εκτός των αποφάσεων και μετά τις σκοπούμενες νέες εκλογές, όπου με την βοήθεια του εκλογικού συστήματος θα είναι εύκολη η δημιουργία κυβερνήσεων "εθνικής σωτηρίας",  με κόμματα που λαμβάνουν εντολές από το ίδιο, εκτος της Ελλαδας καθοδηγητικό κεντρο,  αλλά κι από και τον πολυκερματισμό των μικρών κομμάτων. Η πρόσφατη κατάππτυστη συμφωνία των Πρεσπών, είναι ένα δείγμα του τρόπου συγχώνευσης φαινομενικά συγκρουόμενων κοινοβουλευτικών δυνάμεων.

Με την σύμφωνη γνώμη των ξένων ως βασική προϋπόθεση και με το πρόσχημα του εξ ανατολών  εθνικού κινδύνου καθως και του οικονομικού χρέους (του πλασματικού και πολλαπλασιαζόμενου καθημερινα) προς τους δανειστές, είναι πιθανή η σύντομη  προσφυγή στις κάλπες. 'Ωστε και πάλι στο όνομα της "δημοκρατίας", να  συνεχίσουν την επικυριαρχία τους οι σκοτεινές δυνάμεις του παγκόσμιου και τοπικού ελέγχου. Ελέγχου πλέον όχι μόνον οικονομικού, αλλά με την εφαρμογή της νέας "ιατρικής τεχνολογίας" και της " τεχνητής νοημοσύνης",  απόλυτου ελέγχου της σκέψης και των συνειδήσεων των λεγόμενων "μετανθρωπων"...

Απέναντι στα εκτός, αλλά δυστυχώς και στα εντός της χώρας μας προωθούμενα ανθελληνικά κι ανθρωποκτόνα σχέδια, θεωρούμε επιτακτική και άμεση την ανάγκη για αφύπνιση όλων των Ελλήνων και ανατροπή της  κατοχής μας.

--- Σας καλούμε να συμπτύξουμε δυνάμεις. 
Να δημιουργήσουμε ένα πανελλήνιο ρωμαλέο πατριωτικό κίνημα ανατροπής. 

Σας καλούμε να υποστείλουμε τις προσωπικές σημαίες και προτάξουμε την ενιαία δράση. 

Σας καλούμε να  υποτάξουμε τον εγωισμό και την ατομικότητα μας - τουλάχιστον προσωρινά, ως την απελευθέρωση της πατρίδας μας - και να συμπτύξουμε όλες τις πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνισμού, μέσα κι έξω από την χώρα. Έχουμε την  επίγνωση ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν μπορεί από κανέναν χωριστά, αλλά μόνον μαζί, όλοι όσοι αντιστεκόμαστε στην λαίλαπα της νέας τάξης. 

Καλούμε  ιδιαίτερα  τα σημαίνοντα πρόσωπα,  που με την αντιστασιακή τους στάση  κατέκτησαν  αποδοχή και απήχηση στον Ελληνικό λαό, να επαναπροσδιοριστούν σε σχέση με την έως τώρα επιλογή τους, δηλαδη να μετέχουν των επόμενων βουλευτικών εκλογών. 
Σεβόμεθα απόλυτα την αυτονομία τους, εκτιμούμε όμως ότι η τυχόν  ανάδειξή τους ως κοινοβουλευτικά πρόσωπα  και κόμματα, θα  οδηγήσει σε έναν ακόμη κατακερματισμό και σε  μια ακόμη ενσωμάτωση στις δυνάμεις που δυναστεύουν τον λαό μας. 
 
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ
 
--- Αποδοχή αυτού του κειμένου, με παρατηρήσεις, συμπληρώσεις και βελτιώσεις, που όμως δεν θα ανατρέπουν αυτές τις βασικές προϋποθέσεις σύμπτυξης, ενότητας κι ενιαίας δράσης ΟΛΩΝ των απελευθερωτικών δυνάμεων των Ελλήνων. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ  ΚΟΜΜΑ.
 
Οι βασικές αυτές προϋποθέσεις είναι : 
 
---  Ο δημοκρατικός και πατριωτικός χαρακτήρας του κινήματος μας. Κινήματος των απανταχού Ελληνων.

--- Η  παραδοχή της κατοχής της χώρας μας από το ΔΝΤ, το βαθύ κράτος των Βρυξελλών και της ΕΕ, ειδικα της  Γερμανίας, που καθοδηγούνται από την  Νέα Τάξη Πραγμάτων. Κατά συνέπεια ο εθνικοαπελευθερωτικός χαρακτήρας του κινήματός μας. 

--- Η  αποτίναξη του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους - η απελευθέρωση ουσιαστικά της Ελλάδας -  αλλά και του Αγγλικού Δκαίου, που μόνον με επαναφορά της εθνικής ανεξαρτησίας μπορεί να επέλθει. Από την σκόπιμη καταστροφή της εθνικής οικονομίας, στην ελεύθερη, αλλά και με κρατική παρέμβαση οικονομική ανάπτυξη.

--- Η πανελλήνια προσπάθεια για την επανάκτηση της εθνικής μας  ανεξαρτησίας αλλά και ακεραιότητας, που σημαίνει την επανάκτηση των εθνικών κεκτημένων μας καθώς  και ενέργειες κατοχύρωσης τους, που ως τώρα δεν επέτρεπαν οι "συμμαχοι" μας.

Πρώτιστα της Μακεδονίας μας, αλλά και των απαράγραπτων  δικαίων μας, στο Αιγαίο (ΑΟΖ) και γενικά διαφύλαξη των δικαιωμάτων της Ελλάδας και των Ελλήνων, στην Θράκη, στην Βόρειο Ήπειρο, αλλά και στην πολύπαθη  Κύπρο μας. Είμαστε απέναντι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και σε αυτού του είδους την παγκοσμιοποίηση, που καταργεί, ακυρώνει και μηδενίζει τον άνθρωπο, αλλά και τους λαούς με τις ιδιαιτερότητές τους. 

Που ουσιαστικά θέλει να καταργήσει το εσώτερο πνεύμα τους !  

Που αντιστρατεύεται με κάθε τρόπο την αφύπνιση τους ! 

--- Η αντιμετώπιση της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας με διαμόρφωση συμμαχιών, που σέβονται την χώρα μας, αλλά και τους αγώνες αυτών που μας την παρέδωσαν ελεύθερη.

--- Η κοινοβουλευτική πορεία των δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων  κι η διεκδίκηση της κυβερνητικής εξουσίας, δεν μπορεί να συντελεσθεί σε καθεστώς ολοκληρωτικής κατοχής. Κάθε τέτοια προσπάθεια είναι ατελέσφορη, αποπροσανατολίζει, ενσωματώνει και νομιμοποιεί τις  κατοχικές κυβερνήσεις, που δήθεν προκύπτουν με δημοκρατικό τρόπο. Μόνον σε καθεστώς αντικειμενικής ελευθερίας έχει νόημα η κοινοβουλευτική δημοκρατική διαδικασία κι αυτός είναι ο Στόχος μας και η Πρότασή μας. 

Πρόταση και Κάλεσμα,  προς όλους τους Έλληνες.

 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΒΗΜΑΤΑ- ΣΤΟΧΟΣ
 
1. Διακίνηση και διαμόρφωση του τελικού διακηρυκτικού κειμένου. 
Πανελλήνια - Ανοικτή - Προσωρινή  Συντονιστική Επιτροπή. 
Τρόποι Επικοινωνίας. 
 
2. Οργάνωση Ομάδων Πρωτοβουλίας κατά τόπους και χώρους,  εντός αλλά κι εκτός Ελλάδας.
 
3. Πανελλαδική Συνδιάσκεψη- Εθνοσυνέλευση, για έγκριση της τελικής Διακήρυξης και την εκλογή της Συλλογικης Ηγεσίας του Εθνικού Απελευθερωτικού Κινήματος των Ελλήνων.
 
4. Αγώνας για  Αφύπνιση
    Αγώνας για Ελευθερία
    Αγώνας για Ανεξαρτησία
    Αγώνας Σεβασμού και Επαναφοράς          του απόλυτα καταστρατηγημένου            σήμερα, Ελληνικού Συντάγματος.
   Αγώνας για Ελεύθερες Εκλογές και         Εδραίωση ενός Κράτους Ελευθερίας, Άμεσης Δημοκρατίας και Δικαίου.
 
Ομάδα Κορίνθιων Ελεύθερων Πολιτών
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Σημείωση. Ο χρόνος τρέχει εναντίον του λαού μας. Υπέρ της εξαθλίωσης και εξόντωσής του. Υπέρ της καθολικής και οριστικής διάλυσης της έως τώρα κρατικής και εθνικής οντότητας της  Ελλάδας. Γρηγορείτε.