Πότε θα απαντησει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο αίτημα για ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Πότε θα απαντησει  η Εισαγγελία  Πρωτοδικών Αθηνών  στο αίτημα για ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ  ''COVIDBUSINESS''

 

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ   Καρδιολόγος   πρώην Επιμελητής Καρδιολογικής Κλινικής 251 Γ.Ν.Αεροπορίας

ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ

Σχετικά με τη διενέργεια των tests τύπου PCR και Rapid που χρησιμοποιούνται ως διαγνωστικά της ιογενούς λοίμωξης covid 19, δεδομένης της εκτεταμένης χρήσης τους στο γενικό πληθυσμό και μάλιστα χωρίς κριτήριο την ύπαρξη συμπτωμάτων (γίνεται κυρίως σε ασυμπτωματικούς αφού πρακτικά εφαρμόζεται «τυφλά» στον γενικό πληθυσμό), ενώ τα αποτελέσματά τους χρησιμοποιούνται ως μοναδικά και αποκλειστικά στοιχεία ταυτοποίησης/διάγνωσης του covid 19, σε αντίθεση με την πάγια ιατρική διαγνωστική πρακτική που απαιτεί συνδυασμό πολλαπλών στοιχείων/αποτελεσμάτων για την τελική διάγνωση, προκειμένου να γίνει κάποια διαλεύκανση του ζητήματος και σε εφαρμογή των προβλέψεων του Άρθρου 10 Συντάγματος, υπεβλήθησαν συγκεκριμένα ερωτήματα σε θεωρούμενους ως αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ληφθεί η επίσημη θέση τους, αφού οι απαντήσεις που θα λαμβάνονταν τονίστηκε στο έγγραφο ότι ήταν για δικαστική χρήση. Τα ερωτήματα ήταν:

1.  Αν το test PCR είναι διαγνωστικό ενεργού νόσου ή/και μεταδοτικότητας

2.  Αν το Rapid test είναι διαγνωστικό ενεργού νόσου ή/και μεταδοτικότητας

3.  Σε πόσους κύκλους διπλασιασμού (cycle threshold) πραγματοποιείται το test PCR

4.  Από ποια τιμή και άνω το test PCR χαρακτηρίζεται ως θετικό (δηλαδή παθολογικό)

Τα ανωτέρω ερωτήματα υπεβλήθησαν την 9/7/2021 από την ομάδα ΠΕΚΩ (Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών Ωμέγα) προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ), τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας, αλλά και απ’ευθείας από εμένα (Καρυστινός Γεώργιος) ως ιατρός καρδιολόγος προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ) την 23/7/2021 (συνημμένα...1-2...).

Στην πρώτη περίπτωση απάντησε μόνο ο ΠΙΣ, όπου επικαλούμενος την αμφιβόλου αναγκαιότητας συνυποβολή και του πρακτικού ίδρυσης της ΠΕΚΩ προκειμένου να απαντήσει (τα ερωτήματα υπό μορφήν εξωδίκου υπεβλήθησαν χωρίς αυτό το πρακτικό ίδρυσης αφού δεν ήταν γνωστό αν υπήρχε τέτοια απαίτηση απλώς για λήψη απαντήσεων σε απλά ερωτήματα που μάλιστα είναι ευρύτερου υγειονομικού ενδιαφέροντος), δήλωσε στην απάντηση ότι «απαιτείται η συνυποβολή του πρακτικού ίδρυσης της ΠΕΚΩ», αλλά έσπευσε επίσης να δηλώσει ότι βάζει στο αρχείο το αίτημα, αντί απλώς να το κρατήσει σε εκκρεμότητα, απαιτώντας την επανυποβολή από την αρχή του αιτήματος με τα ερωτήματα και το πρακτικό ίδρυσης (συνημμένο...3....). Η εν λόγω απάντηση γεννά ερωτήματα περί της σκοπιμότητάς της, ειδικά περί εφαρμογής παρελκυστικής τακτικής προκειμένου να μην δοθεί απάντηση. Οι λοιποί τρεις φορείς (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας) δεν απάντησαν, κατά παράβαση των προβλέψεων του άρθρου 10 Συντάγματος.

Στην δεύτερη περίπτωση (υποβολή ερωτημάτων από εμένα ως ιατρός προς τον ΠΙΣ και ΙΣΑ), η μόνη απάντηση που λήφθηκε ήταν από τον ΙΣΑ, όπου δηλώθηκε ότι ο ΙΣΑ δεν είναι αρμόδιος να απαντήσει σε κανένα από τα ερωτήματα, ενώ εκτιμά ότι αρμόδια είναι «η αντίστοιχη ιατρική εταιρεία» χωρίς να την κατονομάσει παραπέμποντάς με να απευθυνθώ εκεί (συνημμένο....4....). Ο ΠΙΣ δεν απάντησε καν.

Εκ της απαντήσεως του ΙΣΑ σαφώς προκύπτουν τα κατωτέρω σοβαρά ερωτήματα-ζητήματα:

1.   Ο ΙΣΑ, αν και προωθεί πολύ έντονα τη μαζική διενέργεια των εν λόγω tests στο γενικό πληθυσμό, πραγματοποιώντας μάλιστα και ο ίδιος ο ΙΣΑ αυτά τα tests, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα περιοδικά που εκδίδει (συνημμένα....5-6.....), θεωρεί εαυτόν αναρμόδιο να απαντήσει σε οιοδήποτε από τα ανωτέρω 4 ερωτήματα, πρακτικά δηλαδή δηλώνοντας άγνοια.

2.   Ο ΙΣΑ δεν γνωρίζει καν ποιος είναι αρμόδιος να απαντήσει στα εν λόγω 4 ερωτήματα, γι’αυτό και αναγράφει τη λέξη «εκτιμάται», άρα δεν γνωρίζει σαφώς και θετικά.

3.   Ο ΙΣΑ δεν μερίμνησε καν να ενημερωθεί από όποιον τυχόν υπάρχοντα αρμόδιο περί των tests που προωθεί για μαζική χρήση, αλλά και εκτελεί και ο ίδιος στα μέλη του, σχετικά με τα πολύ κρίσιμα ζητήματα που περιλαμβάνουν αυτά τα ερωτήματα.

4.   Ουδείς αρμόδιος φορέας προέβη σε ενημέρωση του ΙΣΑ περί των κρίσιμων ζητημάτων που περιλαμβάνουν αυτά τα 4 ερωτήματα, αν και είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει. Τονίζεται ότι αν τυχόν αυτός είναι κάποια Ιατρική Εταιρεία, οι Ιατρικές Εταιρείες σαφώς υπάγονται επιστημονικά στον έλεγχο και τη δικαιοδοσία του ΠΙΣ και του οικείου Ιατρικού Συλλόγου και δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των Ιατρικών Εταιρειών, εδρεύουν στην Αθήνα, ο οικείος Ιατρικό Σύλλογος είναι ο ΙΣΑ. Τονίζεται ότι ο αριθμός των Ιατρικών Εταιρειών είναι πολύ μεγάλος, πιθανότατα τριψήφιος (άνω των 100).  

5.   Ο ΙΣΑ δεν κατονόμασε καν ποια μπορεί να είναι η «αρμόδια ιατρική εταιρεία» που επικαλείται, είτε γιατί δεν γνωρίζει καν (αναγραφή λέξης «εκτιμάται»), είτε γιατί δεν επιθυμούσε να την αποκαλύψει. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να διερευνηθεί αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση πλην αυτών.

Πέραν των ανωτέρω, είναι χρήσιμο και κρίσιμο να αναφερθεί ότι:

1.   Με βάση αυτά ακριβώς τα tests, που ως φαίνεται εργαλειοποιήθηκαν στον υπερθετικό βαθμό, λήφθηκαν και εξακολουθούν να λαμβάνονται όλα τα εκτεταμένα περιοριστικά μέτρα που επέφεραν τεράστιας έκτασης καταστροφή τόσο στην οικονομική κατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, όσο και στην Εθνική Οικονομία, φυσικά με αντίστοιχο επιπρόσθετο δυσμενή αντίκτυπο στην οικονομία και τη ζωή των Ελλήνων, πρακτικώς παραβιάζουν σωρηδόν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και τα πιο βασικά, προκάλεσαν μαζικό πανικό στον πληθυσμό οδηγώντας σε κάποιες περιπτώσεις και σε ακραίες καταστάσεις όπως ρατσιστική και εχθρική συμπεριφορά κατά των «θετικών», ή ακόμα και αυτοκτονίες, επιβάλλουν τους εμβολιασμούς και μάλιστα σε αρκετές κατηγορίες επαγγελμάτων/δραστηριοτήτων αυτοί επιβλήθηκαν ως υποχρεωτικοί με εκβιαστικό και απειλητικό τρόπο κατά παράβαση σωρείας διεθνών υπερεθνικών και υπερσυνταγματικών νομικών θεσμικών κειμένων αλλά και του Άρθρου 5 παρ.5 Συντάγματος και του άρθρου 12 Ν.3418/2005 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας), ενώ είναι άγνωστο ποιές και πόσες ακόμα δυσμενείς ενέργειες και περιορισμοί θα επιβληθούν στο μέλλον με την εργαλειοποίηση αυτών των tests, παραπέμποντας πλέον σε πρακτικές ωμής δικτατορίας που μπορούν να θεωρηθούν ως επιπέδου ναζισμού και σταλινισμού. Σοβαρή ένδειξη για αυτό παρέχει μια μελέτη από την Οξφόρδη, όπου καταμετρήθηκαν συγκεκριμένες παράμετροι διαχρονικά από τον Μάρτιο 2020, όπου ειδικά για την Ελλάδα (περιλαμβάνονται πολλές χώρες στη μελέτη), με μέγιστη βαθμολογία δικτατορικής κατάστασης, έφτανε το 88,89, δηλαδή σχεδόν τον απόλυτο βαθμό (συνημμένο....7....).

2.  Το κόστος όλων αυτών των tests που μάλιστα γίνονται σε μαζική κλίμακα καθημερινά παγκοσμίως, καθώς και των εμβολίων, συνιστά σοβαρότατη οικονομική επιβάρυνση τόσο των πολιτών άμεσα (πληρωμή από τους ίδιους τους εξεταζόμενους), όσο και έμμεσα όταν πληρώνεται από το κράτος, αφού αυτό γίνεται πάλι από τα χρήματα των φορολογουμένων, καθώς το κράτος δεν παράγει χρήμα, αλλά μόνο εισπράττει φόρους.

3.   Υφίσταται αυτονοήτως τεράστιο οικονομικό όφελος εκατοντάδων δισεκατομμυρίων των ιδιωτικών εταιρειών που παράγουν τόσο τα tests, όσο και τα εμβόλια, γεγονός που γεννά σοβαρά ερωτήματα περί του πραγματικού κίνητρου πίσω από όλα αυτά, καθώς και πιθανού δόλου ή/και διαφθοράς. Ενδεικτικά και μόνο παρέχονται συνημμένα κάποια ποσά που χορηγήθηκαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα (συνημμένο....8.....με σελίδες....27....), που ως εκ της θέσεώς τους λαμβάνουν, εισηγούνται και πρακτικώς επιβάλλουν όλα αυτά τα μέτρα, με αιτιολογικό που αναγράφεται σε αυτά τα έγγραφα (παρουσιάστηκαν σε εκπομπή γνωστού δημοσιογράφου, από όπου και λήφθησαν με την τεχνική του print screen). Επίσης ειδικά για τα εμβόλια οι ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες που τα παράγουν επωφελούνται διπλά, καθώς:

      α.   Δεν επιβαρύνονται με το κόστος ανάπτυξης φάσης-3, καθώς η εφαρμοζόμεη πρακτική μέχρι πρότινος ήταν να επιβαρύνεται η εταιρεία με το κόστος διενέργειας όλων των φάσεων ανάπτυξης των εμβολίων που παρήγαγε (άρα και τη φάση 3), αλλά και το κόστος αμοιβής, περίθαλψης και γενικώς οικονομικής κάλυψης από τυχόν παρενέργειες των εθελοντών. Αυτό πλέον δεν υφίσταται, αφού με την πρόφαση της πανδημίας, η φάση-3 πλέον έχει επιβληθεί και εφαρμόζεται στο γενικό πληθυσμό και όχι εθελοντικά.

       β.   Στην πειραματική φάση-3 τα σκευάσματα χορηγούνται χωρίς κόστος, ενώ τώρα αυτά, αν και βρίσκονται ακόμα σε πειραματική φάση-3, χρεώνονται ως κανονικά, αφού αγοράζονται από τα κράτη, πρακτικά επιβαρύνοντας τους πολίτες τους καθώς αγοράζονται από χρήματα φορολογίας. Δηλαδή οι εμπλεκόμενες ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες εισπράττουν πολύ νωρίτερα τεράστια ποσά, που μάλιστα είναι από πώληση πειραματικών σκευασμάτων σε μαζική κλίμακα. 

4.   Με πρόφαση την κοινωνική επαφή, που αυτονοήτως συμβαίνει καθημερινά σε πάρα πολλές εκδηλώσεις των ανθρώπων, επαγγελματικές και κοινωνικές, αφού ο άνθρωπος είναι κοινωνικό και όχι μοναχικό ον, επεκτείνουν συνεχώς τις κατηγορίες επαγγελμάτων (το επάγγελμα επίσης εργαλειοποιήθηκε εκτεταμένα μέσω της αναστολής εργασίας-ισοδύναμο απόλυσης ως μέτρο εκβιασμού-απειλής) στις οποίες επιβάλλουν υποχρεωτικότητα για τα εμβόλια κατά covid 19, ενώ με βάση αυτή την πρόφαση, πρακτικά μόνο οι ερημίτες ασκητές μοναχοί δύνανται να εξαιρεθούν του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά covid 19, προκαλώντας και διχασμό μεταξύ των πολιτών, κάτι που έχει τη δική του επικινδυνότητα.   

5.   Γνωστό επίσης είναι ότι έχουν δοθεί, χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους του κράτους, τεράστια ποσά σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους (υπολογίζονται σε άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με ότι έχει δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς να αποκλείονται και άλλα ποσά που ποτέ δεν βγήκαν στη δημοσιότητα), καθώς και απαλλαγής τους από τις ετήσιες εισφορές τους για χρήση συχνοτήτων (πληρώνονται στο κράτος), για «προώθηση καμπάνιας» για το covid19 και τα εμβόλια, ποσά που κατ’αρχήν προέρχονται από τους φορολογουμένους (γεγονός που παραπέμπει και σε ανάγκη δικαστικής διερεύνησης και για κατασπατάληση και κατάχρηση δημοσίου χρήματος), αλλά γεννούν και εύλογες σκέψεις/υποψίες «εξαγοράς» αυτών, προκειμένου να προωθούν μόνο τις καθεστωτικές απόψεις (αφού πληρώνονται από το καθεστώς).

Ειδικότερα περί των εν λόγω tests από καθαρά ιατρική άποψη, ενδεικτικώς για να σχηματιστεί μια αρχική εικόνα, αναφέρονται τα ακόλουθα:

1.   Μελέτη με σχεδόν 10 εκατομμύρια θετικούς ασυμπτωματικούς που διενεργήθηκε στην Κίνα, έδειξε ότι οι ασυμπτωματικοί θετικοί δεν μεταδίδουν τη νόσο covid 19 (συνημμένο...9...).

2.   Σε συνέντευξη τύπου του Π.Ο.Υ. της 8-6-2020 η ιατρός του Π.Ο.Υ. Maria Van Kerhove κατ’επανάληψιν δήλωσε ότι δεν έχουν βρεθεί στοιχεία ότι οι ασυμπτωματικοί όντως μεταδίδουν τη νόσο covid 19 (συνημμένο...10...). Αν μετά τουλάχιστον 6 μήνες διάρκειας της νόσου covid 19 ως τότε, δεν είχαν βρεθεί στοιχεία μετάδοσης της νόσου από ασυμπτωματικούς, προφανώς δεν ανευρέθηκαν διότι δεν υφίσταται μετάδοση από ασυμπτωματικούς.

3.  Το PCR θεωρήθηκε ως πιο ακριβές του Rapid test και επιβλήθηκε ως επιβεβαιωτικό test. Η εφαρμογή του όμως στηρίζεται στους πολλαπλούς διπλασιασμούς (κύκλοι διπλασιασμού-cycle threshold) μόνο γεννετικού υλικού (DNA ή RNA), αλλά όχι του ενεργού ιού (οι ενεργοί ιοί για να ανιχνευθούν υφίστανται ειδική καλλιέργεια σε νεφρούς κωνίκλων και όχι απλώς κύκλους διπλασιασμών DNA/RNA όπως το PCR). Επιπρόσθετα, ενώ είναι γνωστό ότι η μέθοδος έχει περιορισμούς με συγκεκριμένο μέγιστο αριθμό κύκλων διπλασιασμού (25-28), πέραν των οποίων τα αποτελέσματα είναι αναξιόπιστα, εν τούτοις υφίστανται πληροφορίες ότι πραγματοποιείται αυθαίρετα σε περισσότερους κύκλους (35-45), γεγονός που είχε ως «συνέπεια» να «εξαφανιστεί» φέτος η γρίππη, αλλά και άλλες ιογενείς λοιμώξεις, αφού με τους πολύ περισσότερους κύκλους διπλασιασμού, η μέθοδος πλέον καταγράφει ως covid 19 οποιοδήποτε ιικό DNA/RNA συλλέξει.  

4.  Το Rapid test είναι αντιγονικό test και από μόνο του δεν μπορεί να αποτελεί διαγνωστικό test ενεργού νόσου ή/και μεταδοτικότητας, ειδικά σε ασυμπτωματικούς, πέραν του ότι και αυτό δεν εντοπίζει ενεργό ιό. Ενδεικτικά παρέχεται φωτοτυπία των οδηγιών του Rapid test (συνημμένο...11...).

5.   Επιπρόσθετα, συστηματικά παρουσιάζονται μόνο οι απόλυτοι αριθμοί των «θετικών» αποτελεσμάτων χωρίς να παρουσιάζεται ο συνολικός αριθμός των διενεργηθέντων tests, με συνέπεια αυτό να αλλοιώνει πολύ την πραγματική πληροφορία. Ενδεικτικά ως παράδειγμα, αν π.χ. μια μέρα διενεργηθούν 4.000 tests και βρεθούν 200 «θετικά», το ποσοστό είναι 200/4000 = 5%. Αν αργότερα διενεργηθούν 40.000 tests και βρεθούν 400 «θετικά», το ποσοστό είναι 400/40.000 = 1%, δηλαδή πραγματική μείωση κατά 80%. Αν όμως παρουσιαστούν μόνο τα θετικά και αποκρυφτεί ο συνολικός αριθμός των διενεργηθέντων tests, τότε παρουσιάζεται εικόνα αύξησης από 200 σε 400 «θετικά», δηλαδή «αύξηση» 100%, ενώ στην πραγματικότητα υπήρξε σοβαρή μείωση 80%.

Περί της πραγματικής βαρύτητας της λοίμωξης αναπνευστικού από covid 19, ενδεικτικώς αναφέρονται :

1.   Η θνητότητα φαίνεται να είναι πολύ χαμηλή σε ηλικίες κάτω των 70 ετών και σε όσους δεν έχουν σοβαρές συννοσηρότητες, γεγονός που όμως προσαυξάνει πάρα πολύ την επίπτωση των παρενεργειών/θανάτων, ειδικά στον πληθυσμό αυτό με χαμηλή επικινδυνότητα από τη νόσο (μεγάλη πλειοψηφία πληθυσμού), καθώς αυτοί ενώ δεν κινδύνευαν αξιόλογα, σύμφωνα με τα διεθνώς παρουσιαζόμενα στοιχεία, να εκτίθενται σε σημαντικό σε σχέση με την καθ’αυτό επικινδυνότητα της νόσου, κίνδυνο παρενεργειών ή/και αιφνιδίου θανάτου από εμβολιασμό με τα πρακτικώς ακόμα σε πειραματικό στάδιο (φάσης-3) εμβόλια.

2.   Καταχώρηση ως θανάτων εκ covid 19 οιουδήποτε θανάτου με μόνο στοιχείο ένα θετικό PCR ή/και Rapid test, χωρίς εξέταση οιουδήποτε άλλου αιτίου, ακόμα και των εμφανέστατων (π.χ. εμφράγματα, καρκίνοι τελικού σταδίου, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια εμβολικά και αιμορραγικά κλπ), σύμφωνα και με επίσημες δηλώσεις μέλους μιας εκ των «επιτροπών ακαταδίωκτων», κατά πλήρη παράβαση των κριτηρίων Koch που επιβάλλουν να υπάρχει σαφής αιτιώδης συνάφεια του αποδιδόμενου αιτίου θανάτου με τον επελθόντα θάνατο. Σημειώνεται ότι παράλληλα απαγορεύτηκαν με διάφορες δικαιολογίες δήθεν μετάδοσης της νόσου, τόσο οι νεκροτομές, όσο και οι λήψεις βρογχικών επιχρισμάτων, δηλαδή οι απολύτως διαγνωστικές μέθοδοι για ταυτοποίηση αιτίων θανάτου.

3.    Δεν υφίσταται αξιόλογος αριθμός επανανοσήσεων σε ήδη νοσήσαντες, γεγονός που δείχνει ότι η φυσική ανοσία που επιτυγχάνεται στην πρωτολοίμωξη είναι αποτελεσματική και μάλιστα για πολύ μεγαλύτερο από τους αναφερόμενους 6 μήνες, όπως διατείνονται.

4.    Είναι παλαιά γνώση στην ιατρική ότι οι ιοί, ειδικά οι αναπνευστικοί, μειώνουν τα λευκά αιμοσφαίρια, που είναι μέρος της άμυνας. Αυτό έχει σαν συνέπεια να «ανοίγει η κερκόπορτα» της άμυνας για να εισβάλλουν μικρόβια, που ως πολύ πιο πολύπλοκοι, μεγάλοι και ισχυροί ζωντανοί οργανισμοί σε σχέση με τους ιούς, μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρές μικροβιακές επιλοιμώξεις, με συνέπεια σοβαρές επιδεινώσεις κλινικής εικόνας, διασωληνώσεις ή/και θανάτους. Τα μικρόβια όμως κτυπιούνται με αντιβιοτικά, ενώ οι ιοί όχι. Ενδεικτικά στοιχεία επί αυτού μπορούν να διαπιστωθούν στο δημοσίευμα του Sanford (συνημμένο....12...). Εμμένοντας δογματικά μόνο στην ιογενή λοίμωξη, και αγνοώντας τις μικροβιακές επιλοιμώξεις, αποτρέπεται η έγκαιρη χορήγηση αντιβιοτικών, με συνέπεια τα μικρόβια, ως πολύ πιο ισχυρά από ιούς, να αναπτύσσουν βαριές μικροβιακές πνευμονίες, συχνά δύσκολο ως αδύνατο να ελεγχθούν.     

Ειδικότερα περί των εμβολίων από καθαρά ιατρική άποψη, ενδεικτικώς για να σχηματιστεί μια αρχική εικόνα, αναφέρονται τα ακόλουθα:

1.   Τα εμβόλια κατά covid 19 έχουν λάβει μόνο προσωρινή άδεια, πρακτικώς πειραματική σταδίου-3, όχι την κανονική.

2.   Η φημολογούμενη ως «οριστική άδεια» που δόθηκε πρόσφατα σε ένα από τα εμβόλια, στην πραγματικότητα είναι επέκταση της προσωρινής άδειας.

3.   Πληθώρα σοβαρών παρενεργειών και θανάτων που παρουσιάζονται από τον Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), παρά το «ισχυρό φιλτράρισμα» αυτών που έχει επιβληθεί, όσον αφορά την κατοχύρωση αυτών ως σχετιζόμενα με τον εμβολιασμό κατά covid 19, όπου οι θάνατοι ως την 17/7/2021 ήταν 18.928 και οι παρενέργειες ήταν 1.823.219 (συνημμένο...13...). Σημειώνεται ότι ως πριν αυτό, η πρακτική που εφαρμοζόταν ήταν ότι όταν συνέβαιναν μερικές δεκάδες θάνατοι από φαρμακευτικό σκεύασμα, σταματούσε άμεσα η χορήγησή του.

4.   Οι πιο σημαντικές παρενέργειες των εμβολίων κατά covid 19 που έχουν ως τώρα κατοχυρωθεί είναι οι νευρολογικές παραλύσεις τύπου Guillen-Barre και νεύρου του Bell, θρομβώσεις και ειδικά πολλαπλές και μυοκαρδίτιδες-περικαρδίτιδες, κυρίως στα νεαρής ηλικίας άτομα. Σημειώνεται ότι οι παρενέργειες αυτές εντάχθηκαν επίσημα στις οδηγίες πολλούς μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών, παρά το γεγονός ότι ανήκουν στις άμεσες και βραχυπρόθεμες παρενέργειες, δηλαδή λόγω βραχέος χρ’ονου εκδήλωσής τους ήταν πολύ εύκολο να έχουν εντοπισθεί πριν χορηγηθούν τα εν λόγω εμβόλια μαζικά. Αυτό δείχνει σαφώς ότι ούτε οι άμεσες και οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες δεν μελετήθηκαν επαρκώς. Σημειώνεται ότι στα φαρμακευτικά σκευάσματα υφίστανται δύο ακόμα κατηγορίες παρενεργειών, όσον αφορά το χρόνο εκδήλωσής τους, οι μεσοπρόθεσμες και οι μακροπρόθεσμες. Αφού ως φαίνεται ούτε οι άμεσες και οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες δεν μελετήθηκαν, συνάγεται ότι ούτε οι μεσοπρόθεσμες και οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες πρέπει να έχουν μελετηθεί, με άγνωστες συνέπειες στην υγεία και τη ζωή στο μέλλον όσων το έλαβαν. Από την ιατρική εμπειρία των φαρμακευτικών σκευασμάτων, οι πιο συνήθεις μεσοπρόθεσμες και κυρίως μακροπρόθεσμες παρενέργειες είναι αυτές που αφορούν την αναπαραγωγή (υπογονιμότητα, στειρότητα, διαπλαστικές ανωμαλίες εμβρύων), η εκδήλωση αυτοάνοσων παθήσεων (π.χ. αυτοάνοσες μυελίτιδες που συχνά οδηγούν σε παραλύσεις, αυτοάνοση ηπατίτιδα, κλπ) και οι κακοήθειες (όγκοι-καρκίνοι). Είναι άγνωστο αν και πόσα από τα αναφερθέντα νοσήματα-παρενέργειες θα εκδηλωθούν στο μέλλον σε μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση, ούτε πόσοι άνθρωποι θα τα υποστούν, αφού ως φαίνεται δεν έχουν μελετηθεί καθόλου, με συνέπεια πρακτικά να έχει επιβληθεί ένα είδος ιατρικού πειράματος αλλά εφαρμοσμένου και επιβληθέντος στο γενικό πληθυσμό ανθρώπων, με χρήση πρακτικών προπαγάνδας, εκφοβισμού, απειλών, εκβιασμών και δίωξης κάθε εκφράζοντος διαφορετικής από την καθεστωτικώς επιβαλλόμενη άποψη. Η μελέτη του τι ακριβώς συνέβη πριν μερικές δεκαετίες με το φάρμακο Θαλιδομίδη, που ήταν ένα απλό φάρμακο για τη ναυτία (που μάλιστα ήταν χάπι, όχι ενέσιμο) και θεωρήθηκε αρκετά ασφαλές, ώστε να χορηγείται ακόμα και χωρίς ιατρική συνταγή, μπορεί να δώσει μια καλή διάσταση του τι μπορεί να συμβεί αν τα φάρμακα δεν μελετηθούν ορθά και σύμφωνα με τους καθιερωμένους κανόνες ελέγχου ασφαλείας τους.

5.   Το ρίσκο έκθεσης στις παρενέργειες ή ακόμα και το θάνατο εξ εμβολίων κατά covid 19 που προκαλείται με τον μαζικό εκβιαστικό εξαναγκασμό του πληθυσμού σε εμβολιασμό, υπερακοντίζουν το όποιο όφελος ενώ είναι εντελώς ανήθικο να εκβιάζεται κάποιος να του επιβληθεί να ρισκάρει την υγεία του και τη ζωή του για ένα αόριστο «κοινωνικό όφελος».

Περί της επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού, αρχικά σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων :

1.   Εκ των πραγμάτων, πρακτικά επιδιώκεται ο εμβολιασμός του 100% του πληθυσμού, έστω και καταναγκαστικά, άρα το αφήγημα για ικανοποιητικό επίπεδο 70% είναι παραπλανητικό.

2.   Οι επιβαλλόμενες κυρώσεις σε όσους δεν εμβολιάστηκαν ως μια συγκεκριμένη ημερομηνία (1/9/2021), τουλάχιστον για τις συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων στις οποίες προς το παρόν επιβλήθηκε υποχρεωτικός εμβολιασμός, δηλαδή η αναστολή εργασίας και η παύση προσμέτρησης χρόνου εργασίας ως συνταξιοδοτικός χρόνος, κυρώσεις που ταυτίζονται με απόλυση, συνιστούν εξαιρετικά δυσανάλογες και αντιαναλογικές κυρώσεις, αφού πρακτικά καταδικάζεται τόσο ο εργαζόμενος, όσο και όλη η οικογένειά του σε οικονομική καταστροφή και συνακόλουθα αδυναμία εξασφάλισης ακόμα και των στοιχειωδών για επιβίωση που είναι τροφή, ενδυμασία, κατοικία και θέρμανση,. Δηλαδή οι κυρώσεις συνιστούν ευθεία απειλή κατά της ζωής όχι μόνο του εργαζόμενου, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς του, πρακτικά ακυρώνοντας εντελώς το επικαλούμενο «κίνητρο» της δήθεν προστασίας της υγείας και της ζωής με το εμβόλιο. Σημειώνεται ότι ακόμα και η τέλεση κακουργήματος, ως συνέπεια έχει την θέση του εργαζόμενου σε διαθεσιμότητα ως να εκδικαστεί η υπόθεση, κατάσταση κατά την οποία ο εργαζόμενος λαμβάνει το μισό μισθό του, ενώ συνεχίζει να προσμετράται ως χρόνος ασφάλισης. Συνεπώς οι εν λόγω κυρώσεις είναι πολύ πιο σοβαρές και από τέλεση κακουργήματος και ευθέως απειλητική για τη ζωή!

3.   Η επιβολή υποχρεωτικότητας εμβολιασμού κατά covid 19, σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.4820/2021, σαφώς αντιτίθεται στα κατωτέρω θεσμικά νομικά κείμενα:

       α.  Κώδικας Νυρεμβέργης (Nuremberg Code)

       β.  UNESCO Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (article-6)

       γ .  UN International Covenant on Civil and Political Rights (article-7)

       δ .  UN Declaration of Human Rights (article-3)

       ε .  Oviedo Treaty for Human Rights, 1997 (N.2619/1998)

      στ.  Διακήρυξη WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος) της Λισσαβόνας περί Δικαιωμάτων του Ασθενούς

       ζ.  Διεθνής Κώδικας Ιατρικής Ηθικής του WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος)

       η.  Άρθρο 5 παρ.5 Συντάγματος

       θ.  Ν.3418/2005, άρθρο-12 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας)

Από τα ανωτέρω θεσμικά νομικά κείμενα, τα επτά πρώτα αναγραφόμενα είναι διεθνή και υπερεθνικά θεσμικά νομικά κείμενα, υπέρτερα της εσωτερικής νομολογίας των κρατών, διότι κατοχυρώνουν τα σημαντικότερα ανθρώπινα δικαιώματα, και είναι ισχυρότερα προκειμένου να αποτρέπουν  και να απαγορεύουν στα κράτη να νομοθετούν ή να δρουν εναντίον αυτών των δικαιωμάτων, ενώ το άρθρο 5 παρ.5 Συντάγματος, ως μέρος του Συντάγματος είναι αυτονοήτως νομικά ισχυρότερο έναντι νόμων.

Ο Ν.3418/2005 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι επίσης ισχυρότερος του άρθρου 206 του Ν.4820/2021, αλλά και κάθε τυχόν όμοιου που μπορεί να υπάρξει στο μέλλον, ως Κώδικας, αλλά και σύμφωνα με τη βασική αρχή δικαίου που προστάζει ότι αν τυχόν προβλέψεις δύο διαφορετικών νόμων έρχονται μεταξύ τους σε αντίθεση, υποχρεωτικώς εφαρμόζεται η ευμενέστερη για τον πολίτη διάταξη, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η προστασία του ανθρώπινου δικαιώματος όπως προβλέπεται στο άρθρο 12 του Ν.3418/2005.

Πέραν των ανωτέρω, οι προβλέψεις περί της εν λόγω υποχρεωτικότητας εμβολιασμού κατά covid-19 του άρθρου 206 του Ν.4820/2021 έρχονται σε πλήρη αντίθεση και με τα κατωτέρω:

       α.   Ψήφισμα του Συμβουλίου τηε Ευρώπης 2361/2021 (της 27/1/2021) και συγκεκριμένα με τα άρθρα 7.3.1 και 7.3.2.

       β.   Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2021, άρθρα 36 και 62.

Και τα ανωτέρω δύο νομικά κείμενα της ΕΕ (Ψήφισμα και Κανονισμός), ψηφισμένα και υπογεγραμμένα και από την Ελλάδα, είναι νομικώς ισχυρότερα του άρθρου 206 του Ν.4820/2021, καθώς αναγράφεται σε αυτά ότι είναι δεσμευτικά για τα κράτη που τα υπέγραψαν.         

Περί της εμπλοκής και επιβολής καθεστωτικής νοοτροπίας για ιατρικά ζητήματα, καθώς και των δυσμενών συνεπειών που αυτό επιφέρει, αναφέρονται ενδεικτικά τα ακόλουθα:

1.   Ιατρός Κωνσταντίνος Λυκούδης. Παρατήρησε και εντόπισε ότι το έλκος στομάχου σχετιζόταν με μικρόβιο, ενώ θεράπευε πλήρως τους ασθενείς του με αντιβιοτικά, όταν η πρακτική της εποχής ήταν η χειρουργική αφαίρεση του στομάχου (γαστρεκτομή), που ήταν σοβαρή ακρωτηριαστική επέμβαση. Κυνηγήθηκε ανηλεώς από το ιατρικό κατεστημένο της εποχής του και κινήθηκε ακόμα και δικαστική διαδικασία εναντίον του καταδικάζοντάς τον. Αρκετά χρόνια μετά, για αυτή ακριβώς την ανακάλυψη που πρακτικώς «θάφτηκε» στην Ελλάδα, έλαβαν βραβείο Nobel δύο Αυστραλοί ιατροί.

2.   Ιατρός Άγγελος Κατακουζηνός. Εξαίρετος νευρολόγος-ψυχίατρος, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή της Σορβόννης στη Γαλλία, κυνηγήθηκε στην Ελλάδα επίσης ανηλεώς από το ιατρικό κατεστημένο της εποχής του και φυσικά και αυτός υπέστηκε ακόμα και δικαστική διαδικασία εναντίον του, ενώ δεν έγινε δεκτός στην Ακαδημία Αθηνών και του απέρριψαν την διδακτορική του διατριβή με το γελοίο αιτιολογικό ότι «ήταν πολύ πειστικός, άρα επικίνδυνος για τους φοιτητές και τους νέους ιατρούς»!

3.   Κατευθυντήριες οδηγίες για γονείς προς τα παιδιά τους από τους ΝΑΖΙ με εργαλειοποίηση των οδηγιών αυτών που συντάχθηκαν σε βιβλίο από την ιατρό Johanna Haarer (German Mother and Her First Child, 1934, συνημμένο....14....). Οι δυσμενείς συνέπειες των «οδηγιών» αυτών, σύμφωνα με αναφορές, εξακολούθησαν να υφίστανται πολλά χρόνια μετά την πτώση των ΝΑΖΙ.

Περαιτέρω στοιχεία που σχετίζονται με συστηματική εργαλειοποίηση για επιβολή καθεστωτικής «ιατρικής» :

1.   Σύσταση επιτροπών αποκλειστικά από το καθεστώς με επιλογή προσώπων με κριτήριο να συμφωνούν με το καθεστώς, μέσω των οποίων επιβάλλονται οι καθεστωτικές επιθυμίες/αποφάσεις.

2.   Επιβολή ακαταδίωκτου για τις επιτροπές «ειδικών», αλλά και γενικώς όλων των εμπλεκομένων με τους εμβολιασμούς κατά covid 19 (εταιρείες, επιτροπές «ειδικών», υπουργοί μέσω άρθρου 86 Συντάγματος), που σαφώς παραπέμπει σε αυταρχισμούς, ασυδοσία, παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και εν τέλει σε διαφθορά (αφού δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας έλεγχος).

3.   Πρακτικά επιβλήθηκε κατάργηση συνεδρίων και αντικατάστασή τους εν μέρει μόνο με webinars, όπου σε «αποστειρωμένες» συνθήκες πλέον, οι τυχόν ερωτήσεις γίνονται μέσω mail από τον ερωτώντα στον ερωτούμενο, χωρίς οι λοιποί παρακολουθούντες (κοινό συνέδρων) να μαθαίνουν την ερώτηση και την απάντηση, και χωρίς υποχρέωση του ερωτούμενου να απαντήσει. Σημειώνεται ότι στα συνέδρια οι ερωτήσεις εκτός του ότι αναγκαστικώς πρέπει να απαντηθούν, αλλιώς ο ερωτώμενος εκτίθεται στο κοινό που παρακολουθεί, επιπρόσθετα οι ερωτήσεις αλλά και οι απαντήσεις συχνά προκαλούν νέες ερωτήσεις, με αποτέλεσμα ο ερωτώμενος να πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει επαρκώς, αλλιώς θα εκτεθεί επιστημονικά στους συνέδρους. Αυτό πρακτικώς έχει καταργηθεί, με συνέπεια να εκστομίζονται ανεξέλεγκτα πολυάριθμες ιατρικές ανακρίβειες, αναληθή στοιχεία, μη διασταυρούμενες πληροφορίες κλπ, αφού πλέον η «ενημέρωση» γίνεται σε αποστειρωμένο περιβάλλον μονολόγων από τα ΜΜΕ μόνο των καθεστωτικώς «εκλεκτών» και στα webinars με προσωπικά mails μεταξύ ερωτώμενου-ερωτούντος χωρίς να λαμβάνουν γνώση οι λοιποί σύνεδροι και ως προελέχθη χωρίς υποχρέωση του ερωτώμενου να απαντήσει, αφού ούτως ή άλλως δεν εκτίθεται στο επιστημονικό κοινό, όποια απάντηση κι αν δώσει, αν δώσει. 

4.   Απαγόρευση προβολής/έκφρασης κάθε αντίθετης άποψης, αφού πλέον μόνο τα συγκεκριμένα καθεστωτικώς επιλεχθέντα πρόσωπα επιτρέπεται να «ενημερώνουν» και πάντα μόνο με μονολόγους στα ΜΜΕ χωρίς αντίλογο, αρκετά από τα οποία μάλιστα δεν έχουν καμία σχέση με ιατρική, ενώ άλλα, αν και ιατροί, είναι υπό συζήτηση πόση σχέση έχουν με το αντικείμενο για το οποίο «ενημερώνουν», καθώς και με το αντικείμενο των «επιτροπών ακαταδίωκτων» στις οποίες μετέχουν.

Κατόπιν των ανωτέρω, θεωρείται πολύ σοβαρό να διερευνηθεί πλήρως και εκτεταμένα το τι έχει συμβεί με όλες τις πτυχές περί την ιογενή λοίμωξη αναπνευστικού τύπου covid 19. Τα ανωτέρω παρατιθέμενα στοιχεία και πληροφορίες είναι ένα μικρό μόνο μέρος που ενδεικτικά παρουσιάστηκαν (υπάρχουν πολύ περισσότερα που μπορούν να προστεθούν κατά τη διαδικασία διερεύνησης), προκειμένου να δοθεί μια εικόνα της επικρατούσας κατάστασης. Δυστυχώς, ως αναφέρθηκε ανωτέρω στην παρούσα, σε προσπάθεια που έγινε να διαπιστωθεί εγγράφως ποια είναι η επίσημη θέση των κυρίως εμπλεκομένων φορέων/υπηρεσιών/αρχών (ΙΣΑ, ΠΙΣ, Υπ. Υγείας, ΕΟΔΥ), όσον αφορά το κύριο στοιχείο της υπόθεσης που είναι τα «διαγνωστικά» tests, οι φορείς/υπηρεσίες/αρχές αυτές είτε «απάντησαν» με τρόπο που απέφυγαν πρακτικά να απαντήσουν, είτε δεν απάντησαν καν, παρ’ότι τονίστηκε στο έγγραφο αίτημα για παροχή απαντήσεων, ότι θα χρησιμοποιούνταν οι απαντήσεις για δικαστική χρήση, πρακτικά δηλαδή συνέβη αποτροπή παροχής στοιχείων για δικαστική προσφυγή, ισοδύναμο αποτροπής προσφυγής στη δικαιοσύνη. Συνέπεια αυτού ήταν να συνταχθεί το παρόν κείμενο, προκειμένου να ενημερωθεί η Δικαστική Αρχή, που ως κατέχουσα την κατάλληλη δύναμη/εξουσία, δύναται να διερευνήσει την υπόθεση και να απαιτήσει τα στοιχεία για τα οποία υπήρξε πρακτικώς αποφυγή απάντησης. Σημειώνεται ότι πέραν του οικονομικού σκέλους της υπόθεσης, δυνητικά υφίσταται αγνώστου βαρύτητας πιθανότητα πρόκλησης στο μέλλον πολύ σοβαρών βλαβών υγείας ή/και θανάτων, ως παρενέργειες των πειραματικών εμβολίων, και μάλιστα σε μαζική κλίμακα, γεγονός που αν συμβεί, σαφώς θα συνιστά κακούργημα και μάλιστα σε επίπεδο τέλεσης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Αυτό ακριβώς δίνει και χαρακτήρα υπερεπείγοντος, όσον αφορά την αξιολόγηση και διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να αποτραπεί, όσο αυτό είναι δυνατόν, αυτό το ενδεχόμενο. Η περαιτέρω παροχή στοιχείων και πληροφοριών από τους αρμοδίους σαφώς θα πρέπει να περιλαμβάνει τις τεκμηριωμένες απαντήσεις επί των 4 ερωτήσεων που υποβλήθηκαν σε ΙΣΑ-ΠΙΣ-Υπ. Υγείας-ΕΟΔΥ, καθώς και το σύνολο των πρακτικών των συνεδριάσεων/αποφάσεων του ΕΟΔΥ, καθώς αυτά δεν αποδίδονται σε αιτήματα ιδιωτών. 

                            




καρυστινος_στοιχεια_εγγραφο_2.jpg




καρυστινος_στοιχεια_εγγραφο_1.jpg