Δεν αντέχεται άλλο, ο Ν. Σερρών να είναι πρώτος στους θανάτους | Γιάντσιος Ιωάννης

Σέρρες 24-11-2021

Είναι θλιβερό σε όλη την πανδημία από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα, ο Ν. Σερρών να έχει πρωτιά στους θανάτους! Συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς να πεθαίνουν άνθρωποι μας. Καταντήσαμε η χειρότερη περιοχή της χώρας σε θανάτους!

Σ΄ όλο αυτό το μακάβριο γεγονός, οι υπεύθυνες δημόσιες υπηρεσίες, όπως, η Δημόσια υγειονομική υπηρεσία Σερρών η οποία (και σωστά έχει ευαισθησία) σχετικά με το αν τηρούνται τα μέτρα των κτηνοτρόφων πχ. για την δημόσια υγεία, μπορεί να μας πει, να μας ενημερώσει, πια? μέτρα λαμβάνει ή θα λάβει, να σταματήσει αυτή η θλιβερή πρωτιά των νεκρών μας!!

Μπορεί να μας πει?, αν έχει κινήσει κάποιες διαδικασίες να διαπιστώσει ποιο είναι το πρόβλημα στην πρωτιά στους θανάτους!! και μην μας πουν πώς το μόνο που φταίει είναι ο χαμηλός δείκτης εμβολιασμού, διότι πρώτοι στους νεκρούς είμαστε από την αρχή της πανδημίας. Φυσικά και συμβάλει ο χαμηλός εμβολιασμός, αλλά είναι γνωστό ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Άραγε, θα κινήσουν διαδικασίες να αποκαλυφθούν τα αίτια των πολλών θανάτων έτσι ώστε να μην θρηνούμε ανθρώπους που μπορούσαν να ζήσουν.. Δεν στέκεται στην λογική, στον νόμο, με τόσους πολλούς θανάτους και να μην υπάρχει κάποιο πόρισμα ΓΙΑΤΙ?!!, ποιο είναι άραγε το γεγονός, που δεν ενημερωνόμαστε ως πολίτες του Ν. Σερρών για τα αίτια και για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, όπως ενίσχυση του υπο στελεχωμένου Νοσοκομείου μας, ή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας έτσι ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα στον περιορισμό των θανάτων.

Ποια είναι η έκθεση?, οι λόγοι της υπηρεσίας δημόσιας υγείας Σερρών για τους πάμπολλους θανάτους, τι δεν γίνεται καλά? αυτή δεν είναι η δουλειάς τους, το αντικείμενο η δημόσια υγεία δεν είναι! ή κάνω λάθος?

Δυστυχώς στο Ν. Σερρών έχει απλωθεί ένα «πέπλο» επιβολής εξουσίας, από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας “πορφυρογέννητων” που εξουσιάζουν τον Ν. Σερρών σε όλα τα επίπεδα. Οι επικεφαλείς των δημοσίων υπηρεσιών του Νομού είναι κι αυτοί (όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι) με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο σ΄ αυτά τα γρανάζια παραεξουσίας!!! Ζούμε στο Ν. Σερρών, σε ένα βιλαέτι, που η ανθρώπινη αξία δεν έχει καμία αξία τελικά.... καημένε Αλ Καπόνε…

Γιάντσιος Ιωάννης - Δικηγόρος Σερρών, 6976639687
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»