Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας

Δεν θα σταματήσουν πουθενά!

 

Οι τελευταίες δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί τιμωρητικής κρατήσεως μέρους της σύνταξης των ανθρώπων που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν αποτελούν συνέχεια μιας παγιωμένης τακτικής βάσει της οποίας με ένα υγειονομικό πρόσχημα μπαίνει χέρι σε συμβάσεις, σε μισθούς και τώρα σε συντάξεις.

Δεν θα σταματήσουν πουθενά!

Βήμα βήμα θα αποδομήσουν το κοινωνικό κράτος περιθωριοποιώντας παράλληλα και γκετοποιώντας ουσιαστικά μια μερίδα ανθρώπων και εάν στο μεταξύ το αφήγημα του εμβολίου τύχει και καταπέσει, με κάποιο νέο ευφάνταστο αφήγημα που θα ανατροφοδοτεί το διχασμό μεταξύ των πολιτών, θα συνεχίσουν την πεπατημένη μέχρι να μη μείνει τίποτα όρθιο.

Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουν άπαντες ότι η πραγματικότητα μιας νέας νόσου, που σαφώς χρειάζεται μέσα αντιμετώπισης και τέτοια λογικά μέσα τα έχουν προτείνει άπειρες φορές έως τώρα αξιόλογοι επιστήμονες, σε καμία περίπτωση αυτή η πραγματικότητα δεν δικαιολογεί την επιβολή καθεστώτος Τρομοκρατίας στον πληθυσμό.

Εάν δεν διαχωριστούν στα μυαλά μας αυτά τα δύο δεδομένα αλλά εξακολουθούμε να θεωρούμε την κατάσταση που περνάμε μοιραίο επακόλουθο και λογική συνέπεια μιας θεομηνίας που έπεσε στα κεφάλια μας, τότε η προπαγάνδα θα θριαμβεύσει και θα γίνουμε θλιβεροί μάρτυρες αναβίωσης μαύρων ιστορικών εποχών που θαρρούσαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω ανεπιστρεπτί.

Η Αυστρία είναι ένα βήμα μπροστά από την Ελλάδα στην επιβολή της σκληρότητας. Το μόνο που δεν έχει εφαρμόσει ακόμα είναι η δια της σωματικής βίας καθήλωση στην εμβολιαστική καρέκλα.

Οι εικόνες από χώρες εκτός Ευρώπης είναι ακόμα πιο εφιαλτικές με το παράδειγμα της Αυστραλίας όπου δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα μιας πάλαι ποτέ αστικής δημοκρατίας να ξεχωρίζει.

Η επέλαση της απόλυτης βαρβαρότητας είναι σε εξέλιξη.

 

Αν δεν σταματήσει η κατρακύλα, τότε μελλοντικά ο μόνος δρόμος να ανακτηθούν τα χαμένα περνάει αναγκαστικά μέσα από ποταμούς αίματος. Η ιστορία αυτό τεκμηριώνει.

Η εναπόθεση ελπίδας σε κάποια μετεκλογική διέξοδο είναι μάταιη. Όλοι οι ισχυροί υποψήφιοι λίγο ή πολύ έχουν δώσει το στίγμα τους είτε μέσω σαφούς τοποθέτησης υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής είτε μέσω διφορούμενων δηλώσεων στα πλαίσια προεκλογικών ακροβατισμών που δεν καταδικάζουν εν τέλει την πολιτική αυτή.

Το Δίκτυο Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΠΟΕΔΗΝ θα συμμετέχει στην πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη 1/12/21 με προσυγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας στις 9:00.

Περαιτέρω καλούμε όλους τους πολίτες να παραστούν στην καθιερωμένη μας συνάντηση και αυτό το Σάββατο στο Πάρκο Ελευθερίας στις 16:00.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Αγαπητοί συμπολίτες!

 

Μην υποτάσσεστε στο Φόβο. Με κάθε υποχώρηση, η καταπίεση διογκώνεται.

 

Ο γείτονάς μας, ο φίλος μας, ο συγγενής μας, ο συνάνθρωπός μας δεν είναι ο υπαίτιος γι αυτό που περνάμε.

 

Ας σταματήσουμε να αναζητάμε τους ενόχους ανάμεσά μας.

 

Ας διακόψουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο.

 

Ας πούμε ένα ΟΧΙ.

Οι Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας

Δίκτυο 30 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών

 

 Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας
Δίκτυο 30 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας και ΕΚΑΒ