Να επέμβει άμεσα το κράτος.. η Εισαγγελία για τους ατελείωτους θανάτους στις Σέρρες

Να επέμβει άμεσα το κράτος.. η Εισαγγελία για τους ατελείωτους θανάτους στις Σέρρες

Σέρρες 05-12-2021

Η ΕΚΑΤΌΜΒΗ των νεκρών μας δεν έχει τέλος στο Ν. Σερρών. Συνεχίζονται σε «τρελούς ρυθμούς» οι θάνατοι στις Σέρρες. Είμαστε το ΠΡΩΤΟ νεκροταφείο της χώρας. Η πολιτεία, κάνει πως δεν καταλαβαίνει.. οι νεκροί μας συνεχίζονται αμείωτοι και κανείς δεν κάνει κάτι.
Οι περισσότεροι θάνατοι είναι από ελλιπής ιατρική φροντίδα. Η κοινή γνώμη των Σερρών, μετά από αυτά που βίωσε, βιώνει και ζει με τον έναν ή άλλον τρόπο, δεν «εμπιστεύεται» το σύστημα υγείας του Νομού μας. Αν δεν το ξέρετε, δεν έχετε να κάνει παρά ένα ρεπορτάζ να το επιβεβαιώσετε.

Δεν μπορεί η πολιτεία να κλείνει τα μάτια σ αυτό το «έργο» που ζούμε εδώ στις Σέρρες. Κάθε μέρα ζούμε, θανάτους, θανάτους, θανάτους, όποιος μπαίνει σε διασωλήνωση χάνετε… ελάχιστοι (μετρημένοι στα χέρια μια παλάμης) βγήκαν από εκεί. Κανείς δεν βλέπει?? Όλοι κάνουν σας να μην τρέχει τίποτα!! Τι στο καλό γίνεται στον νομό μας!!

Δεν καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κινηθεί ο κρατικός μηχανισμός να σταματήσει αυτή η μακάβρια πορεία θανάτων.:
Ποιος; δεν αφήνει το κράτος να κάνει την δουλειά του?? Μήπως οι πορφυρογέννητοι που κάνανε τις Σέρρες Πασαλίκι τους!!! Αυτοί που σπουδάσουν στα «Παρίσια», μένουν στην Αθήνα και διοικούν τις Σέρρες!!!!
Δεν μπορούμε να σηκώνουμε τόσους θανάτους και κανένας να μην μιλά..πρέπει να περιορίσουμε τουλάχιστον το κακό..
Και μη μου πει κανείς πως για όλα φταίνε αυτοί που δεν εμβολιάζονται (κακώς βέβαια) διότι, σπέρνει την διχόνοια, και το κράτος δεν κάνει διακρίσεις στους πολίτες!! Η΄ κάνει… προσέξτε, στη Γερμανία που κι εκεί έχει τα ίδια περίπου επίπεδα ανεμβολίαστων με εμάς, χθες, είχε 48.000 κρούσματα και 94 θανάτους.., σ εμάς με 6.000 κρούσματα είχαμε πάνω από 100 συνανθρώπους μας νεκρούς!! Δεν βλέπουμε ότι το σύστημα υγείας πάσχει …και στις Σέρρες παρα πάσχει.. Δεν έχουμε κατάλληλη ιατρική φροντίδα, ρωτήσετε όσους νοσηλεύτηκαν να σας πουν την εμπειρία τους!!! Η Σουηδία, έχει 4 με 5 θανάτους και όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν πολύ λιγότερους θανάτους.. Είναι ξεκάθαρος ο λόγος πως το σύστημα υγείας μας δεν είναι στα καλά του.. φάνηκαν τα χρόνια ζητήματα που σκοπίμως όλες οι κυβερνήσεις δεν το ενίσχυσαν για να θησαυρίζουν οι ιδιώτες, και τώρα που χρειαζόμαστε γιατρούς και λοιπά, οι ιδιώτες γιατροί, κλινικές γύρισαν την πλάτη τους. Αυτό θρέψανε τα συμφέροντα όλα αυτά τα χρόνια στο σύστημα υγείας. Τέσσερα (4) δισεκατομμύρια παραϊατρικά ο τζίρος στην χώρα μας!! Πόσα έχουν φαγωθεί θεέ μου..
Να παρέμβει άμεσα το κράτος και η Εισαγγελία, να διενεργήσουν άμεσα έρευνες, να ενισχύσουν το νοσοκομείο που με το που μπαίνεις στην κλινική κόβιντ, κλείνουν οι πόρτες (φανταζόμαστε λόγο πρωτοκόλλου).., έκτοτε, δεν γνωρίζουμε τίποτα για τους οικείους μας και πάει λέγοντας, το χειρότερο είναι η διασωλήνωση, ας βγει και κανένας από εκεί...
Χρέος της πολιτείας είναι η προστασία της υγείας.. μην μόνο το λένε ..ας κάνουν και κάτι.. και κάτι άλλο, αυτός που είναι ηλικιακά πάνω από 60 είναι άνθρωπος αν το ξεχάσαμε και δεν σημαίνει πως «δεν βαριέσαι αν πεθάνει ..πολύ ηλικιακός ρατσισμός προωθείτε!! Άραγε.. ποιος τον προωθεί..

Γιάντσιος Ιωάννης - Δικηγόρος Σερρών, 6976639687
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»