ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΣ!

Δύο τετράγωνα δρόμο, τόσο απέχει το υπουργείο Υγείας απο το Πολυτεχνείο. Τόσο απέχει στην Ελλάδα σήμερα ο φασισμός απο την Δημοκρατία που κερδήθηκε το 73. Τότε διεκδικούσαν οι φοιτητές , τώρα οι υγειονομικοί σε αναστολή. Αυτός ο κόσμος τελικά σώζεται επειδή πάντα κάποιοι  αντιβγαίνουν στο παράλογο με λόγο και πράξεις.

 
Υπουργείο Υγείας με Πολυτεχνείο, μια ευθεία τα ενώνει .Πάνω σε αυτή την ζόρικη ευθεία έχουν βάλει την κοινωνιά να περπατήσει σαν τον ακροβάτη ,χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Δεν υπάρχει Ελευθερία ,αυτή ειναι το δίχτυ που σκίστηκε . Μας έχουν βάλει στην σειρά να ισορροπούμε στην δική τους γραμμή με δικό μας όμως το ρίσκο. Μας έχουν βάλει στην σειρά για να ζήσουμε εμφύλιο και κατάντια ξεχνώντας την αλφαβήτα της ανθρωπιάς που μάθαμε από μικροί.


Σε αυτή την μικρή γωνιά του Πολυτεχνείου, η αντίσταση για την Δημοκρατία, είναι πηγή που δεν στερεύει, ο Τύραννος τώρα έχει το στέκι του, μόλις δύο τετράγωνα πιο κάτω.
Εάν  θές να προκαλέσεις τον Τύραννο σκέψου, εαν θές να τον εξαγριώσεις τραγούδα, εαν θες να τον ξεφορτωθείς στάσου απέναντί του ελεύθερα σαν άνθρωπος.


Απέναντί του θα σταθούμε την Πέμπτη στις 14 του Απρίλη στις 5 το απόγευμα, με ένα τραγούδι γιατί η Δημοκρατία έχει δύναμη και ο κάθε άνθρωπος φωνή. Με τραγούδι θα σταθούμε γιατί το τραγούδι μπορεί να θρέψει  κάθε  συνείδηση,  αλλά και  απαιτεί στόμα λεύτερο ,χωρίς φίμωτρο, για να σηκώνει κύμα, για να σηκώνει ανθρώπους ψηλά!