Ένας Αβραμόπουλος… παντός καιρού!

Σκληρός δικτάκτορας ο Πούτιν” ενώ “ένας φίλος από τα παλιά ο Ερντογάν” που έχει κλείσει την μισή αντιπολίτευση φυλακή και 2.000 δημοσιογράφους. Ότι τον συμφέρει, όταν τον συμφέρει, όπου τον συμφέρει, για να υπάρχει πολιτικά.

Του Άρη Σπίνου

Να σου πάλι ο Μητσάρας της πολιτικής που ψάχνει να βρει ψηφοδέλτιο να χωθεί. Τις θέσεις του για τις εξελίξεις σχετικά με τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αλλά και την επιθετική ρητορική της Τουρκίας ανέπτυξε ο κύριος Δημήτρης σε μια συζήτηση μεταξύ τυριού και αχλαδιού που έγινε στην Πάτρα με την μορφή επίσημου συνεδρίου.

Για τον Ρώσο πρόεδρο χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα λέγοντας ότι οι ευρωπαίοι γνώριζαν πως είναι ένας σκληρό δικτάτορας για τον οποίο εκτίμησε ότι θα έχει ένα κακό τέλος.

«Δεν είμαι αισιόδοξος, είναι αποφασισμένος να πάει ως το τέλος» είπε χαρακτηριστικά ο Αβραμόπουλος και πρόσθεσε ότι: «Ο Πούτιν ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι τελείωσε ο ψυχρός πόλεμος και έφτιαξε έναν πυρήνα στο μετασοβιετικό κράτος».

Για την στάση της Ελλάδας εξήγησε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, αν ήθελε ας έλεγε και αλλιώς! Για την συμπεριφορά του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε με “λάιτ” τρόπο και με την ευγένεια που τον διακρίνει όταν μιλάει χωρίς να λέει τίποτα μια απλή ανησυχία!

Ο Ερντογάν για τον κύριο Δημήτρη δεν είναι δικτάτορας παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στις φυλακές 2.000 δημοσιογράφοι και καμία 350 πολιτικοί του αντίπαλοι. Ο Μητσάρας γράφει νέα ιστορία. Είναι γνωστό στην πιάτσα πως όταν ο Μητσάρας φιλοδοξούσε να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας επί ΣΥΡΙΖΑ είχε επιστρατεύσει και τον Ερντογάν για να πει μια καλή κουβέντα . . .

edolio5.blogspot.com

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της ertopen.com .