ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ - ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΆ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΕΙΔΙΚΟΥΣ'' ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;

ΓΙΑ ΤΗΝ  «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ » - ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΆ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ   «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;

Γιατί δεν «χτίστηκε» το τείχος ανοσίας; Μπορεί ο απλός πολίτης να μην γνώριζε, αλλά οι «ειδικοί» που μας επιβάλλουν τα μέτρα και μας υποσχόταν 85- 95% αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων, Δεν γνώριζαν ; Πως προχώρησαν παρ΄όλα αυτά σε υποχρεωτικότητες, πρόστιμα και απολύσεις;

Και έτσι τα μεν πρόστιμα και οι απολύσεις έγιναν πραγματικότητα, το τείχος ανοσίας όμως, κατέληξε… σαν της Άρτας το γεφύρι. Όταν πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες από την αρχή της πανδημίας το επεσήμαναν, χωρίς όμως να έχουν φωνή στα επίσημα ΜΜΕ, η πλειοψηφία των πολιτών αναγκαζόταν να εμπιστευτεί τους μονομερώς προβαλλόμενους «ειδικούς» . Έτσι καταλήξαμε να βλέπουμε στην πράξη, ότι όλοι κολλούν και μεταδίδουν τον ιό το ίδιο, σε ένα χορό μεταλλάξεων που κανένα σκεύασμα δεν μπορούσε να προλάβει.

Ωστόσο, οι Σκεπτόμενοι Γονείς και Ενεργοί Πολίτες αφού διάβασαν και μελέτησαν τα δικά τους επίσημα έγγραφα και βιβλία ιατρικής και ανοσολογίας επίσης, έθεσαν στους αρμόδιους φορείς ξεκάθαρο ερώτημα για το τείχος ανοσίας. *Βλέπετε σελ. 19 της επιστολής τους !https://www.eyewideopen.org/?p=2735

* ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ- ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ και ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, σελ. 19

 «Μέσα από την έρευνα που κάναμε, ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το θέμα για την ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ. Για αυτό και θα σας παρακαλούσαμε να απαντηθεί και ο παρακάτω προβληματισμός μας:

Η βασική προϋπόθεση για να τεθεί σε χρήση ένα εμβόλιο, όπως αναφέρεται σε όλα τα βιβλία ιατρικής και ανοσολογίας, είναι η πρόκληση ανοσίας για μια συγκεκριμένη ασθένεια. Επιπρόσθετα, μια από τις βασικές ιδιότητες των εμβολίων είναι να εξουδετερώνει τον ιό στην αρχική του εγκατάσταση (σημείο εισόδου) και έτσι να αποτρέπει τη μετάδοση. Αυτή είναι η λεγόμενη τοπική ανοσία. Στο βιβλίο ανοσολογίας του καθηγητή Μικροβιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιο Οδ. Δημητρακόπουλου στην Εισαγωγή στην παράγραφο 8.1 «Εμπόδια στην ανάπτυξη του εμβολίου» στην σελ. 12 και 13, διαβάζουμε πως όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει έως και σήμερα για ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του AIDS έχουν αποτύχει, και ένας σημαντικός λόγος μεταξύ άλλων είναι και η μη επίτευξη της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ για αυτό έως και σήμερα δεν έχει ευοδωθεί μια τέτοια προσπάθεια και δεν έχουμε ακόμα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια! Και στην παράγραφο 8.2 «Πρόοδοι στην ανάπτυξη προφυλακτικού εμβολίου» στην σελ. 13, διαβάζουμε ότι «είμαστε ακόμα πολύ μακριά για να ξεκινήσουμε δοκιμές αποτελεσματικότητας σε ανθρώπους», γιατί θα πρέπει να έχουν ικανοποιηθεί κάποιες πολύ σημαντικές προϋποθέσεις. Ανάμεσα σε αυτές που αναγράφονται είναι η επίτευξη της τοπικής ανοσίας, η ανοσία να είναι μακρόχρονη και όχι παροδική και τα εμβόλιο να είναι ασφαλές και ανοσογονικά ισχυρό. Στα εμβόλια νέας γενιάς (γενετικά mRNA και λοιπά) πώς ξεπεράστηκαν όλα αυτά τα εμπόδια και δώσαμε με τόση ευκολία την άδεια κυκλοφορίας υπό όρους και είπαμε ότι είναι αποτελεσματικά και ασφαλή, έτοιμα να δοκιμαστούν καθολικά σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία επιφύλαξη ακόμα και σε έγκυες, θηλάζουσες και παιδιά; Πώς ενώ θέλουμε να σταματήσουμε τη διασπορά μέσα στην κοινότητα χορηγούνται εμβόλια βραχυπρόθεσμης διάρκειας προστασίας, που δεν επιτυγχάνουν αντίσταση στην αρχή εγκατάστασης του ιού, που είναι ο ρινοφάρυγγας και κατά συνέπεια ο εμβολιασμένος μπορεί να μολυνθεί, να νοσήσει και να μεταδώσει;». 

*Έως και σήμερα καμία απάντηση δεν έχει δοθεί! Η επιστολή https://www.eyewideopen.org/?p=2735 αναμένει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ! Με βαθιά αγάπη για τα παιδιά μας ας ενωθούμε όλοι στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ  https://www.facebook.com/groups/1132201627358881/permalink/1136199526959091/ και ας διεκδικήσουμε τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  με άρτια επιστημονική τεκμηρίωση και σε ανοιχτό διάλογο με όλους τους επιστήμονες της χώρας μας, έτσι όπως αρμόζει σε ένα ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Οφείλουν να σεβαστούν τις αγωνίες χιλιάδων γονέων ( εμβολιασμένων και μη ) και να απαντήσουν!

Για τη συλλογή υπογραφών όποιος συμφωνεί με το περιεχόμενο της επιστολής μπορεί να στείλει την απάντησή του από  το προσωπικό  του   email  στο email της  ομάδας   activeparentsandcitizens@gmail.com σημειώνοντας:

«Συμφωνώ με το περιεχόμενο της επιστολής ''Σκέψεις και Ερωτήματα για την νόσο Covid 19 και τον εμβολιασμό των παιδιών με τα νέα εμβόλια κατά του κορωνοιού'' που εστάλη στις 6 Δεκεμβρίου 2021»,

με το Ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα ή το επάγγελμα, τον τόπο διαμονής, το email και εάν θέλετε το τηλέφωνο σας.

*Προσοχή! Όσοι έχετε ήδη υπογράψει στην επιστολή που στάλθηκε, δεν στέλνετε άλλο e-mail

 

**Αναδημοσίευση  από  την  ανάρτηση  της  Ομάδας    ''ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  και  ΕΝΕΡΓΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ''     https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%93%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%95%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-106962995418616  στις   24 Αυγούστου 2022 στο   FB. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06/09/2022 - 13:56