Ιατρικό σεμινάριο (webinar) για τα κανναβινοειδή (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 11.00)

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (WEBINAR) ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ

«ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΗ»

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 @ 11.00 - 13.30

Σύνδεσμος εγγραφής / φόρμα συμμετοχής: https://bit.ly/kannabiomedicalcannabiswebinar

 

Η KANNABIO ΚΟΙΝΣΕΠ σε συνεργασία με την «Ελληνική Ιατρική Εταιρεία για τα Κανναβινοειδή - ΕΙΕΚ» διοργανώνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 11.00, το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο για ιατρούς και επαγγελματίες υγείας σχετικά με τις κλινικές εφαρμογές και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα με κανναβινοειδή.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι η ιατρός Mery Peña Guzmán και ο ιατρός Robert Uhlenbrock από την Kalapa Clinic της Βαρκελώνης, όπου θα παρουσιάσουν την μακροχρόνια πρακτική εμπειρία τους με τις κλινικές εφαρμογές των κανναβινοειδών μέσα από την παράθεση συγκεκριμένων περιπτώσεων. Η παρουσίαση τους με τίτλο «Clinical practice with cannabinoids exchange of Spanish experiences with Greek doctors» θα είναι στα Αγγλικά, χωρίς μετάφραση, και ακολουθήσει ενότητα ερωτο-απαντήσεων με τους συμμετέχοντες ιατρούς.

Η ιατρός Χρυσούλα Καραναστάση, Πρόεδρος της ΕΙΕΚ, θα απευθύνει ένα χαιρετισμό στην έναρξη του σεμιναρίου, εκ μέρους της ΕΙΕΚ. Ο Πρόεδρος της ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝΣΕΠ, Μιχάλης Θεοδωρόπουλος θα παρουσιάσει στο τέλος του σεμιναρίου τα προϊόντα και τις πρωτοβουλίες της ΚΑΝΝΑΒΙΟ που στοχεύουν στην συνεργασία με τους ιατρούς για τη χορήγηση ελαίων CBD/ CBG, με ταυτόχρονη παρακολούθηση και καταγραφή των κλινικών αποτελεσμάτων και των θεραπευτικών πρωτοκόλλων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιατροί να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2022. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, απαιτείται η προεγγραφή σε αυτό τον σύνδεσμο: https://bit.ly/kannabiomedicalcannabiswebinar

Για επικοινωνία: Μιχάλης Θεοδωρόπουλος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 2421064309 / 6977705226.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές:

Η Dr Mery Peña Guzmán, είναι ιατρός εξειδικευμένη στη χρήση κανναβινοειδών σε χρόνιες παθολογίες και γυναικείες ασθένειες και είναι ενεργό μέλος της ιατρικής ομάδας της κλινικής Kalapa. Η ιατρός Mery Peña, είναι απόφοιτος Γενικής Ιατρικής από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κολομβίας και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Έχει εργαστεί ως ιατρός στη Βαρκελώνη σε κλινικό επίπεδο στο Centre Integral de Serveis en Salut Mental (CIS) και στη γηριατρική φροντίδα. Είναι ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας της SCE (Clinical Society of Endocannabinology) και μέλος της ένωσης κλινικών ιατρών για την κάνναβη.

Ο Dr Robert Uhlenbrock είναι ιατρός ειδικός στη χρήση κανναβινοειδών στην ψυχική υγεία και τον χρόνιο πόνο. Ο ιατρός Robert Uhlenbrock αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του San Cristóbal de La Laguna στην Ισπανία. Έχει επαγγελματική εμπειρία στην Ισπανία και τη Γερμανία στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, την επείγουσα περίθαλψη, την ψυχιατρική και την ψυχοθεραπεία. Ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση πάνω σε θέματα που αφορούν το ενδοκανναβινοειδές σύστημα και είναι μέλος του SCE (Clinical Society of Endocannabinology). Επί του παρόντος, ασχολείται κυρίως με τις διαδικασίες που αφορούν τη διάθεση των κανναβινοειδών στους ασθενείς στη Γερμανία και δίνει τακτικά διαδικτυακά σεμινάρια σε Γερμανούς ιατρούς σχετικά με τον τρόπο θεραπείας με κανναβινοειδή.

Η Kalapa Clinic και η Kalapa Academy: Το εγχείρημα γεννήθηκε από την ανησυχία μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που είδαν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της κάνναβης στον κόσμο των φυσικών θεραπειών. Έτσι η κλινική Kalapa ιδρύθηκε το 2014 ως η πρώτη πρακτική κλινική συν-θεραπείας με βάση τα κανναβινοειδή στην Ευρώπη.

Η κλινική προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασθενών προσφέροντάς τους ελεγχόμενη και υποβοηθούμενη θεραπεία με κανναβινοειδή. Οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα και έχουν διαχειριστεί με επιτυχία ασθενείς που πάσχουν από πολλές παθήσεις. Ο κύριος στόχος τους είναι η παροχή της καλύτερης ολοκληρωμένης ιατρικής θεραπείας με κάνναβη στους ασθενείς τους. Οι γιατροί της κλινικής συνεργάζονται με διάφορους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ιατρικής κάνναβης, συμμετέχουν ως ομιλητές σε πολλές εκδηλώσεις σε χώρες όπως η Ισπανία, η Κολομβία, το Περού, οι ΗΠΑ και η Βραζιλία και μοιράζονται τις γνώσεις τους με επιστήμονες στον τομέα με στόχο να παρακολουθούν τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες για την ιατρική κάνναβη.

Μετά από πολλά χρόνια κλινικής εμπειρίας και συνεργασίας με ερευνητές και επαγγελματίες υγείας, οι γιατροί της κλινικής Kalapa, αποφάσισαν να αναπτύξουν την Kalapa Academy με σκοπό να μοιραστούν τις γνώσεις τους με άλλους ιατρούς και επαγγελματίες υγείας, ώστε να παρέχουν ασφαλή και ελεγχόμενη πρόσβαση σε θεραπείες με κανναβινοειδή στους ασθενείς τους. Αυτά τα σεμινάρια βασίζονται όχι μόνο στις τελευταίες εξελίξεις της επιστημονικής έρευνας στον τομέα της ιατρικής κάνναβης, αλλά και σε μακροχρόνια εμπειρία καθημερινής πρακτικής με περισσότερους από 3000 ασθενείς.

 

Φόρμα συμμετοχής:

bit.ly_kannabiomedicalcannabiswebinar.png

 

----------------------------------

KANNABIO ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Συνεταιρισμός βιολογικής Κλωστικής Κάνναβης

ποιότητα, κοινωνική συνεισφορά, αειφορία 

 

KANNABIO Hemp Cooperative

Organic Hemp Social Cooperative, Greece

quality, social contribution, sustainability

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kannabio.gr