10 χρόνια περιοδικό δρόμου «σχεδία»

--ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ--

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 | # 109
 
Τι θα διαβάσουμε; Η «σχεδία» συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής και το γιορτάζει με μια συλλεκτική έκδοση γεμάτη ανθρώπινες ιστορίες, αποτυπώνοντας αυτό ακριβώς που πρεσβεύει: πως η αλληλεγγύη είναι γιορτή.    «Σχεδία», βεβαίως, δεν είναι οι αριθμοί, αλλά οι άνθρωποι και ο αγώνας των συνανθρώπων μας εκείνων που δοκιμάζονται σκληρά από την κοινωνική και οικονομική κρίση να ξανακερδίσουν τις ίδιες τους τις ζωές. Είναι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η αξιοπρέπεια, η σχέση αγάπης μεταξύ αγνώστων, μεταξύ του ανώνυμου πωλητή και του ανώνυμου αναγνώστη-υποστηρικτή. «Σχεδία» είναι αυτός πού την πουλάει, μα και εκείνος που την αγοράζει. Είναι μια γιορτή.  Είναι η δημοσιογραφία της αλληλεγγύης στην πράξη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣ

Πρωινοί Σελιδοδείκτες - Δράση για παιδιά

Οι «Πρωινοί Σελιδοδείκτες» είναι μια δράση που λαμβάνει χώρα στο «σχεδία home» για παιδιά 5-10 ετών και συνδυάζει τη φιλαναγνωσία με τη δημιουργική απασχόληση και ένα λαχταριστό σνακ με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό πορτοκάλι. 
Επειδή όλους μας μάς καταδιώκει κάποιο «θηρίο», μήπως να το γνωρίσουμε καλύτερα με το βιβλίο «Ουπς! Ένας λύκος!» την Κυριακή 5 Μαρτίου; Αν το αγγίξουμε προσεκτικά, ίσως να μην ξυπνήσει, αλλά να πέσει σε λήθαργο και να πάψει να μας φοβίζει τόσο!

Ημερομηνία: Κυριακή 5 Μαρτίου, 11:00.
Τοποθεσία: «Σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα).
Κόστος συμμετοχής: 12€ (περιλαμβάνει τη δράση και το δεκατιανό).
Απαραίτητη η κράτηση: 2130231220 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.