Ο βρώμικος ρόλος της Επιτροπής των 300

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

 

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr γράφονται κατόπιν κοπιαστικής έρευνας και μετάφρασης. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του aperopia.fr. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση 2-3 πρώτων παραγράφων με προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο aperopia.fr


 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


To 1992, ένα συνταρακτικό βιβλίο περιέγραψε τους τρόπους γενοκτονίας της λευκής φυλής με μεγάλη ακρίβεια: επιδημίες, πείνα, αποβιομηχάνιση, κατασχέσεις κατοικιών, στερήσεις αγαθών, απαγόρευση μετακινήσεων, μεταναστευτικές εισβολές, πολέμους φθοράς και κατάργηση μετρητών, καταγγέλλοντας ότι είχαν σχεδιαστεί εσκεμμένα από μία κλειστή ομάδα που αποκαλείται Επιτροπή των 300, προκειμένου να εγκαθιδρυθεί ένα παγκόσμιο κράτος.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να πετύχουν αυτά τα σχέδια. Οι συνένοχες κυβερνήσεις των εξαγορασμένων πολιτικών και μια μεγάλη μάζα χειραγωγούμενων κρετίνων, θα έκανε τα υπόλοιπα.

Πότε, γιατί και από ποιους δημιουργήθηκε η Επιτροπή των 300; Πόσοι από τους στόχους της έχουν πετύχει, και ποιες είναι οι οργανώσεις και τα μέλη της; Είναι αυτή η ομάδα τόσο ανίκητη ή μήπως πρόκειται για ακόμα μία επιχείρηση δημιουργίας αρνητικών προσδοκιών που δρουν παραλυτικά; Η καλύτερη άμυνα είναι η γνώση που μετατρέπεται σε αντεπίθεση.

Το θρυλικό πλέον βιβλίο που αποτελεί την «Βίβλο» όσων παρακολουθούν τα σχέδια των διεθνών συνωμοτών, έχει τίτλο The Conspirators Hierarchy: The Committee of 300 (Η Ιεραρχία των Συνωμοτών: Η Επιτροπή των 300) και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Συγγραφέας του είναι ο δρ Τζον Κόλμαν (John Coleman), που υπήρξε ιστορικός, ειδικός επί θεμάτων Μέσης Ανατολής, και πρώην πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών Military Intelligence Division 6, κοινώς γνωστής ως ΜΙ6 (Εμ Άι Σιξ).

Η πιο πρόσφατη έκδοση του βιβλίου.

Ο δρ Κόλμαν γεννήθηκε το 1935, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία. Το 1969 πήγε στις ΗΠΑ όπου εξέδιδε επί 20 χρόνια μία επιθεώρηση γεωπολιτικής, δημοσίευε μονογραφίες και κυκλοφόρησε πολλά βιβλία. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πού γεννήθηκε και εάν ζει ακόμα.

Ο δρ Κόλμαν ισχυρίστηκε ότι η Επιτροπή των 300 δεν λογοδοτεί σε κανέναν παρά μόνο στα μέλη της. Ότι δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα, δρα υπεράνω των νόμων όλων των χωρών, ελέγχει κάθε πτυχή της πολιτικής, της θρησκείας, του εμπορίου, της βιομηχανίας, των τραπεζών, των ασφαλιστικών εταιρειών, της εξόρυξης μεταλλευμάτων, του εμπορίου ναρκωτικών και της βιομηχανίας πετρελαίου. Ωστόσο, παραμένει επιμελώς στη σκιά.

Το βιβλίο του αποκαλύπτει ποια είναι τα μέλη της, τι έχουν σχεδιάσει για το μέλλον μας, ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν και πώς ακριβώς μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.

Μετά από 25 χρόνια ερευνών σε διάφορα μέρη του κόσμου, μελετώντας χιλιάδες πηγές, ο συγγραφέας ανακάλυψε ότι η Επιτροπή των 300 −που τα μέλη του ολιγάριθμου εσωτερικού κύκλου της αποκαλούνται Ολύμπιοι− διοικείται από τις μεγάλες ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες και επιδιώκει την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Εάν λοιπόν ακόμα αναρωτιέστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά που μας βασανίζουν τότε σ’ αυτό το βιβλίο θα διαπιστώσετε ξεκάθαρα ότι αυτές οι συνθήκες έχουν σκόπιμα δημιουργηθεί προκειμένου να μας μετατρέψουν σε δούλους που δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τη δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους.

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://aperopia.fr/04-2023/o-vromikos-rolos-tis-epitropis-ton-300/