Ξυλοδαρμός εργαζόμενου στην Ρόδο

Tο Star παρουσίασε βίντεο που καταγράφει τον ξυλοδαρμό νεαρού εργαζόμενου σε επιχείρηση στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης γειτονικής επιχείρησης με μια ομάδα ατόμων καταγράφονται να επιτίθεται σε νεαρό εργαζόμενο, ο οποίος μπαίνει μέσα στο μαγαζί που δουλεύει για να προστατευθεί, αλλά οι δράστες μπαίνουν επίσης μέσα στο κατάστημα, συνεχίζοντας την επίθεση.

Ο εργαζόμενος, μιλώντας στο Star, σημειώνει ότι έφαγε ξύλο επειδή πήρε δύο πελάτες από τον ανταγωνιστή, προσθέτοντας ότι ο εργοδότης του έχει κάνει καταγγελία.

«Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλώς τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά» δήλωσε ο διοκτήτης της επιχείρησης που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό.

Την ίδια ώρα στο νησί της Ρόδου τους τελευταίους δύο μήνες, πέντε εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες, μιλώντας για εργασιακό Μεσαίωνα, ενώ πολύ πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας εικόνες ντροπής με εργαζόμενο σε beach bar στη Ρόδο σχεδόν να κολυμπάει για να παραδώσει την παραγγελία.