Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο η δίκη της Κολοβού και του γιου της

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Ιωάννας Κολοβού και του γιου της, Αντώνης Εμιρζά, που συνελήφθησαν στις 24 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια βίαιης έξωσης από το σπίτι της οδού Αβύδου στου Ζωγράφου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πλήθος πολιτών και συλλογικοτήτων εξέφρασε σε δυναμική διαδήλωση την αλληλεγγύη της στο πρόσωπό της - σύμβολο κατά των πλειστηριασμών και των εξώσεων.

Σήμερα η 67χρονη και ο γιος έφτασαν στην Ευελπίδων για να δικαστούν για απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη οικιακής ειρήνης, κατηγορίες, που όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος τους είναι αβάσιμες. 

Το δικαστήριο ανέβαλε για τις 17 Απριλίου λόγω της αποχής των δικηγόρων. Στο μεταξύ συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων με στόχο την επαναγορά του διαμερίσματος. Ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας LOTUS 4A ΙΚΕ, που το αγόρασε σε πλειστηριασμό, είχε συμφωνήσει να το πουλήσει περίπου στα 110.000 ευρώ.

Η κ. Κολοβού δεσμεύεται για τη διαφάνεια στη διαχείριση του ποσού, όπως επίσης η επιτροπή επιτήρησης που αποτελείται από τα μέλη της ΕΣΗΕΑ Αρετή Σιδηροκαστρίτου και Ελένη Σπανοπούλου και τον τραπεζικό διαμεσολαβητή, Παύλο Φραγκιαδάκη.

*Τράπεζα Πειραιώς ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΟΛΟΒΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ IBAN: GR92 0172 0100 0050 1001 7396 149