Καταγγελία: Νέα απόπειρα έξωσης του 82χρονου Θ. Τζοχουνίδη που αρνείται να φύγει από το σπίτι του (video)

Σε μια νέα απόπειρα καταστολής προχώρησε η αστυνομίας στα Ν. Φλογητά Χαλκιδικής, προκειμένου να ξεσπιτώσει τον 82χρονο Θεόφιλο Τζοχουνίδη, σύμφωνα με την κόρη του Αναστασία Τζοχουνίδου.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία, πήγε στο σπίτι και προσήγαγε την μία του κόρη Κασσιανή Τζοχουνίδου και τον γιο της, ενώ ζήτησε ταυτόχρονα να προσέλθει στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης.

Όταν ο προσφάτως εγχειρισμένος συνταξιούχος αρνήθηκε για λόγους υγείας, οι αρχές έστειλαν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει, καθώς δεν βρέθηκε «λευκό ταξί» στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Θ. Τζοχουνίδη, Σωτηρία, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και έτσι το πλήρωμα του Ασθενοφόρου της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας.

Εν τέλει, συνταξιούχος αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι του και έτσι έλαβε τέλος και αυτό το ψυχοφθόρο επεισόδιο σε αυτή τη μακρά διαδικασία έξωσης της οικογένειας από το σπίτι που έχτισε έχτισε με τα χέρια της και πέρασε ολόκληρη τη ζωή της.

Όπως φαίνεται, οι προσπάθειες έξωσης εντείνονται ενόψει της τουριστικής περιόδου και της πιθανής εμπορικής εκμετάλλευσης του σπιτιού.

Ένας 82χρονος, ένα άτομο με αναπηρία και σοβαρά προβλήματα υγείας, και η ηλικιωμένη σύζυγός του, εκτός σπιτιού στον βωμό της «τουριστικής βιομηχανίας» και των κερδών της;