Βαγγέλης Βλάχος για «μονταζιέρα»: Eίναι τόσο μπάχαλο ο ΟΣΕ και τα τρένα, που το [“Βασίλη, φεύγω;” “Φεύγεις”] ήταν η κανονικότητα

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία καθώς κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται το σκηνικό συγκάλυψης που έχει στήσει γύρω από το έγκλημα στα Τέμπη. Η ΝΔ πετάει την μπάλα στην εξέδρα με την αποκάλυψη ότι υπήρχε μονταζιέρα στα ηχητικά των συνομιλιών του σταθμάρχη Λάρισας με τον οδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Tην ίδια στιγμή  ο Βαγγέλης Βλάχοςπου έχασε τον αδελφό του Βάιο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, σχολιάζει δηκτικά τις αποκαλύψεις και σε ανάρτηση του στα social media αναφέρει:

«ένα ενδιαφέρον σημείο της “μονταζιέρας” είναι ότι αν στην πραγματικότητα τηρούνταν κατά γράμμα ο Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας (που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν τηρήθηκε μόνο εκείνη τη στιγμή) οι συνομιλίες θα ήταν τόσο πλήρεις και τυπικές που θα ήταν δύσκολο να γίνει και μοντάζ αλλά και λάθος».

Και καταλήγει επισημαίνοντας:

«Αλλά είναι τόσο μπάχαλο ο ΟΣΕ και τα τρένα, που το [“Βασίλη, φεύγω;” “Φεύγεις”] ήταν η κανονικότητα. Και υποψιάζομαι ότι έτσι είναι και σήμερα.»