Κατερίνη: Nέα ανθρωπιστική αποστολή την επόμενη Τρίτη 3 Ιουνίου, στην Biana Luca της Βοσνίας

Tην Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, στις 11:15, από τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, ξεκίνησε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας με 20 τόνους τρόφιμα, νερά, είδη ιματισμού και φάρμακα με προορισμό το νοσοκομείο Opsta bolnica “Stefan Visoki” της πόλης Smederevska Palanka στην περιοχή Βελιγραδίου της Σερβίας.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής, κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου με επικεφαλής την πρόεδρο της οργάνωσης παιδίατρο κα Λιάνα Μαΐλη, και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας που συνοδεύσαν την αποστολή, έδωσαν συνέντευξη τύπου στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου «Αλέκος Φτίκας».

Λόγω της μεγάλης προσφοράς των πολιτών, η αποστολή θα επαναληφθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (ιδιόχειρη παράδοση της ανθρωπιστικής  βοήθειας) την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014. Η ίδια αποστολή θα μεταφέρει, την επόμενη φορά, βοήθεια στους Βόσνιους πλημμυροπαθείς της Biana Luca. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να παραδίνουν στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, καθημερινά μεταξύ 10:00 και 22:00, τρόφιμα μακράς διαρκείας, νερά, είδη καθαρισμού, σεντόνια και κουβέρτες (όχι ρούχα).


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22/05/2014 - 13:15