Aνοιχτές συνελεύσεις κατοίκων στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης"

"Όλοι και όλες στις ανοιχτές συνελεύσεις των κατοίκων κάθε Τρίτη στο πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση Ιλίου, "Αλληλεγγυα Πόλη". Όπως επισημαίνει:
 

"Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων στο συντριβάνι του Πάρκου Περιβαλλοντολογικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” την Τρίτη 24/6 το απόγευμα.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μαζική και η συζήτηση αποδείχτηκε πολύ παραγωγική με πολλές τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για το πως συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις ενάντια στην εμπορευματοποίηση του πάρκου.

Από την συνέλευση αποφασίστηκε η ύπαρξη σταθερού ραντεβού για συνέλευση κάθε Τρίτη στο συντριβάνι του πάρκου όπου θα αποφασίζονται δημοκρατικά όλες οι δράσεις. Συγκροτήθηκε, επίσης,  ανοιχτή συντονιστική επιτροπή που θα συντονίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού που θα αποφασίζουν οι ανοιχτές συνελεύσεις.

Αποφασίστηκε, ακόμη, πως το επόμενο διάστημα θα οργανωθούν κινητοποιήσεις τόσο μέσα στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”, όσο και στους όμορους δήμους, για την καλύτερη ενημέρωση και ενεργοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών σχετικά με τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο πάρκο, με σκοπό να ανακοπούν τα προωθούμενα σχέδια για ιδιωτικοποίηση χώρων αλλά και την διεκδίκηση κρατικής χρηματοδότησης για την εύρυθμη λειτουργία του".
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26/06/2014 - 08:30