Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό ενάντια στις αξιολογήσεις

Η συγκέντρωση έγινε σήμερα και ήταν εναντια στον ν.4250/14 που αξιολογει δομες και προσωπικο.Στη συγκεντρωση μιλησε ο πλειοψηφων νεοεκλεγης Ηλιας Σιωρας και εξεφρασε την ομοφωνη καταδικη των μελων του νεου ΔΣ του ΣΕΝΕ,που ζηταμε την αποσυρση του νομου-λαιμητομου,την συμπαρασταση και των προισταμενων-διευθυντων του νοσοκομειου στον κοινο αγωνα καθως και την παραδοση ολων των φυλων ποιοτητας -ασυμπληρωτα- στο σωματειο.

Παραβρεθηκε και εξεφρασε την ενεργο συμπαρασταση του κι ο -γιατρος- βουλευτης Ρεθυμνου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρεας Ξανθος οχι μονο στο δικαιο αγωνα μας για αποσυρση του νομου που βγαζει σε διαθεσιμοτητα εργαζομενους, αλλα και υπενθυμησε πως ο αγωνας του ΣΥΡΙΖΑ εχει στοχο μαζι με τα συνδικατα και στη καλυτερη ποιοτητα παροχης κοινωνικων υπηρεσιων στους χρηστες υγειας και τα λαικα στρωματα.

Επισης τη συμπαρασταση του εκ μερους της Εκτελιστικης Επιτροπης των ΟΤΑ εξεφρασε ο Βασιλης Γκιτακος τονιζοντας πως το δυνατο οπλο των δημοσιων υπαλληλων που δινουν ηρωικο αγωνα υπερσπισης των δημοσιων δομων ειναι η αλληλεγγυη μας και αυτη θα την υπερασπιστουμε μεχρι τελους με απεργια-αποχη ,με συλλογη υπογραφων,με αρνηση παραδοσης των φυλλων ποιοτητας,ακομα κι αν ο Μητσοτακης προσπαθησει να τρομοκρατησει με απειλες για ποινικοποιηση του αγωνα μας. Τελος παραβρεθηκε και μιλησε ο κ.Μπαστας απο τους σχολικους φυλακες.

Ακολουθησε μαζικη παρασταση στον Διοικητη του νοσοκομειου ο οποιος πιστος στη κυβερνητικη πολιτικη εδωσε τελικα τα ποσοστα αξιολογησης σε ανεπαρκεις-μετριους-αριστους και τη Πεμπτη θα δωσει και τα φυλλα ποιοτητας σε ολους τους εργαζομενους.

Το σωματειο απαιτησε να μη συμπληρωθει κανενα φυλλο ποιοτητας και θα τα παραλαβει ολα, ασυμπληρωτα, εκεινο.

Καλουμε ολους τους εργαζομενους να παραβρεθουν Πεμπτη πρωι και να πουμε ολοι μαζι ενωτικα και μαχητικα ενα ηχηρο οχι στα σχεδια τους.

Επισης εκανε καθαρο στον διοικητη να μη προβει σε καμια πιθανη ενεργεια (διωξη-ΕΔΕ) ουτε σε διευθυντες ουτε και σε προισταμενους που θα αρνηθουν την αξιολογηση, γιατι η ανυπακοη μας ειναι συλλογικη και ως τετοια ,καλυπτει ολους μα ολους τους εργαζομενους του νοσοκομειου.
Αυριο Τεταρτη συμμετεχουμε στην 24ωρη απεργια της ΑΔΕΔΥ-προσυγκεντρωση εργαζομενων στα ΤΕΠ 10πμ και πορεια στη Κλαυθμωνος στο μεγαλο συλλαλητηριο.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54