Εκστρατεία Αγάπης για την 8χρονη από τις Σέρρες

Εκστρατεία αγάπης για την 8χρονη απο τις Σέρρες, που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει να εγχειριστεί στη Γερμανία, ξεκίνησε ο Σύλλογος " Σερραίες Μανούλες ". Στην εκστρατεία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών και άλλοι φορείς. Την Τετάρτη η 8χρονη από τις Σέρρες ταξιδεύει για Γερμανία. Την Πέμπτη θα μπει στην Κλινική για να ξεκινήσει τον αγώνα της. Εκτός από τις προσευχές και τις ευχές μας, οι φορείς καλούν όλους να βοηθήσουν καθώς απαιτούνται πολλά χρήματα για την θεραπεία της.

Όσοι θελήσουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό :
Eurobank
Δικαιούχος: Μάνθου Αικατερίνη
0026-0223-21-0102300298
IBAN: GR780 260223 000021 0102300298


Η Εκστρατεία Αγάπης συνεχίζεται. Θέλουμε να γυρίσει πίσω με χαμόγελο ο μικρός μας άγγελος, τονίζουν οι " Σερραίες Μανούλες"

Στο μεταξύ με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών καλούν τους εμπόρους και τους επαγγελματίες να βοηθήσουν στην συγκέντρωση χρημάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει :

" Ως Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών παρακαλούμε – προσκαλούμε τους εμπόρους μέλη μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση χρημάτων για την 8χρονη συμπολίτισσα μας για την επέμβαση που πρόκειται να κάνει.
Ας αποδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι οι Σερραίοι έμποροι παρ' όλες τις οικονομικές δυσκολίες που περνάμε είμαστε πάντα στο πλευρό κάθε προβλήματος που προκύπτει στην κοινωνία των Σερρών".

Η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών επισημαίνει :

" Συνάδελφοι επαγγελματίες ,
η ελπίδα της 8χρονης εναπόκειται στο φιλότιμο των πολιτών και έχουμε αποδείξει ότι όλοι εμείς οι επαγγελματίες παρ' όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είμαστε πάντα στο πλευρό συμπολιτών μας που χρειάζονται την βοήθειά μας.
Καλούμε, λοιπόν, όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας".

Πηγή: ΕΡΑ Σερρών

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08/07/2014 - 17:14