Σε εξέλιξη η κινητοποίηση του ΚΚΕ στην Ισραηλινή Πρεσβεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της συνεχιζόμενης εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ που διοργανώνει το ΚΚΕ.

Αυτή την ώρα τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, πραγματοποιούν πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ, στην οποία παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρέσβης της Παλαιστίνης Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι.

koutsoumpas_palaistini.jpg


Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ δήλωσε:

«Δυναμώνει καθημερινά η αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό ενάντια στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ. Ο ελληνικός λαός, το ΚΚΕ, όλοι οι δημοκράτες, οι προοδευτικοί άνθρωποι, οι άνθρωποι καλής θέλησης της πατρίδας μας, βρίσκονται στο πλευρό του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού. Για να βάλουμε επιτέλους τέρμα στην αιματοχυσία, για να σταματήσει η κατοχή, για να σταματήσει ο εποικισμός, για να υπάρξει ένα βιώσιμο, ανεξάρτητο, πραγματικό παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατ. Ιερουσαλήμ, ισότιμο κράτος, αναγνωρισμένο μέλος του ΟΗΕ. Θα βρισκόμαστε καθημερινά στους δρόμους μέχρι να σταματήσει αυτό το αίσχος, ενάντια στους αμάχους, ενάντια σε ένα λαό που παλεύει για το δίκιο του, που παλεύει για τη δική του πατρίδα.»



Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24/07/2014 - 20:15