Πέθανε ο Αντώνης Βαρδής

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο διάσημος μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το 2014 είχε διαγνωσθεί με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και από τότε έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση φέτος στην Γερμανία, μετά την οποία υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης. Ωστόσο η υγεία του και πάλι επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή.

O Αντώνης Βαρδής, γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948 στο Μοσχάτο και από πολύ νωρίς ξεκίνησε η ενασχόλησή του με τη μουσική. Σε ηλικία έξι ετών γνώρισε τον Τσιτσάνη, τον Παπαιωάνου, τον Ζαμπέτα και την Ρένα Ντάλια στο "Φαληρικό" όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά. Στην εφηβεία δημιούργησε το συγκρότημα "VICKINGS".
Περισσότερο από μία δεκαετία εργάστηκε σε μπουάτ της Πλάκας ως μουσικός με μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως τους Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Θανάση Πολυκανδριώτη, Δήμο Μούτση, Γιάννη Σπανό, Λουκιανό Κελαιδώνη, Μάνο Λοίζο, Λάκη Καρνέζη, Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Πάριο, Μανώλη Μητσιά, Βίκυ Μοσχολιού, Δήμητρα Γαλάνη, Αντώνη Καλογιάννη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Άννα Βίσση, Δημήτρη Ψαριανό, Αδελ. Τζαβάρα , Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Νίκο Ξυλούρη, Μαρίζα Κώχ, Μαρία Δημητριάδη, Κωστή Χρήστου, Τάνια Τσανακλίδου.

 

Με πληροφορίες από Ναυτεμπορική

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02/09/2014 - 10:43