Επισκέψεις πολιτικών αρχηγών και κομματικών αντιπροσωπειών στην «Ελεύθερη ΕΡΤ3»

Την Ελεύθερη ΕΡΤ3 (τηλεόραση και ραδιόφωνο) θα επισκεφθούν στη διάρκεια της παρουσία τους στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης οι πολιτικοί αρχηγοί και αντιπροσωπείες των κομμάτων που στηρίζουν τον Αγώνα του κινήματος των Εργαζομένων της Ελεύθερης ΕΡΤ, ενάντια στο Μαύρο της 11ης Ιουνίου και της φαλκίδευσης του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης των Ελλήνων Πολιτών. 


Α. Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί την Ελεύθερη ΕΡΤ την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και αφού συνομιλήσει με τους εργαζόμενους θα δώσει συνέντευξη στις 18:30 , που θα μεταδοθεί απευθείας από την Ελεύθερη ΕΡΤ, διαδικτυακά από το http://www.ertopen.com/tv

Β. Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Βίτσα, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθούν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι το κτίριο της τηλεόρασης (Λεωφόρος Στρατού 1) και θα συζητήσουν με τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ την πορεία του Αγώνα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στις 13:00 στην Ελεύθερη ΕΡΤ, διαδικτυακά http://www.ertopen.com/tv

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54