Συλλαλητήριο συνταξιουχικών οργανώσεων στις 2 Οκτωβρίου

"Απάντηση" στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δίνουν οι συνταξιούχοι με Παναττική συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10.30 π.μ. την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.



Όπως τονίζουν μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους, οι συνταξιουχικές οργανώσεις: «Οι συνταξιούχοι και όλος ο ελληνικός λαός διαπίστωσαν, για ακόμα μια φορά, μέσα από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ότι στο καλάθι των εξαγγελιών του δεν χωράνε παροχές που θα μας ανακουφίσουν από τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές ΕΕ - κεφαλαίου, αλλά μόνο πακτωλός χρημάτων προς τα μονοπώλια, τραπεζίτες, εφοπλιστές και τους υπόλοιπους της "αγίας οικογένειας" της πλουτοκρατίας.

Παράλληλα με όλα αυτά, έρχεται το υπουργείο Υγείας να εξαγγείλει εφαρμόζοντας την πολιτική της κυβέρνησης, περικοπές στις εργαστηριακές εξετάσεις με αποτέλεσμα η ζωή και η υγεία συνταξιούχων και ασφαλισμένων που πλήρωσαν και πληρώνουν για να έχουν ΠΦΥ να βρίσκεται σε κίνδυνο. Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πολιτικές και καλούμε συνταξιούχους και εργαζόμενους να ενώσουν τον αγώνα τους για την ανατροπή τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26/09/2014 - 11:46