Συγκρότηση κίνησης ανέργων στη Σαλαμίνα

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση για το θέμα της συγκρότησης κίνησης ανέργων στη Σαλαμίνα:

Η κίνηση «Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας», προκειμένου να καταθέσει προτάσεις προς τον Δήμο Σαλαμίνας και άλλους φορείς, για την αντιμετώπιση της ανεργίας στο νησί μας, ίδρυσε την «Ικεάεσσα» Ιδιόρρυθμη Κοινωνική Ένωση Αλληλεγγύης, Εργασιακή Συνεταιριστική Σύμπραξη Ανέργων και καλεί ανέργους ή άλλους ενδιαφερόμενους (συνεργάτες, χορηγούς, διαφημιστές, διαφημιζόμενους κλπ) να συμμετάσχουν στην κίνησή μας προσφέροντας εθελοντική εργασία, κοινωνικές υπηρεσίες και υλικό, λαμβάνοντας εναλλακτική αμοιβή ειδικού χαρακτήρα.

Η κίνηση «Ανώνυμοι Άνεργοι κατά της ανεργίας» προγραμματίζει ειδική εκδήλωση ενημέρωσης και καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

Η συμμετοχή στην κίνηση είναι ελεύθερη, ανώνυμη, δωρεάν και ανέξοδη.

Επίσης, θα εκδοθούν -έντυπα και ηλεκτρονικά- «Ειδικά Δελτία Προτίμησης Συμμετοχής» τα οποία θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε ενδιαφερόμενους που θα πραγματοποιούν οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές σε επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις του νησιού μας. Τα Δελτία αυτά θα είναι ανταλλάξιμα, αριθμημένα με συνεχή αρίθμηση και θα συμμετέχουν σε κληρώσεις διαφόρων δώρων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κίνηση μπορούν να ενημερώνονται προσωπικά από τον υπεύθυνο της Κίνησης, από τα ιστολόγια και από τα τηλέφωνά της.

Ο υπεύθυνος της Κίνησης

Γιάννης Σ. Στεφάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03/10/2014 - 07:55