Συνέλαβαν τον μετανάστη λατζέρη, επαιδή το μπαρ έπαιζε δυνατά μουσική !!

Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να το πράξει αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναλυτικά η καταγγελία της ένωσης μεταναστών εργατών και της κίνησης ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή:

ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Ηχόμετρο ρατσισμού της Αστυνομίας στο  καφέ «Μακάο» στο Κεραμεικό

Κλιμάκιο της Αστυνομίας ( νέο Τμήμα Δημοτικής αστυνόμευσης της ΕΛΑΣ  άραγε;) προχώρησε σε έλεγχο ηχορύπανσης στο καφέ Μακάο στην οδό Βουτάδων 48 στις 3 Οκτώβρη στις 12 τα μεσάνυχτα. Η μουσική ενοχλούσε φανερά.

Το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι η μουσική ξέφευγε από τα ανεκτά επίπεδα. Και τι έκανε; Συνέλαβε το μετανάστη  Ασίφ μαχμούντ…λαντζέρη του μαγαζιού μετά από υπόδειξη ενός από τους παριστάμενους εργοδότες ότι τον απασχολούσε ως DJ!

Ο Ασίφ Μαχμούντ, ο οποίος είναι κάτοχος άδειας παραμονής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και η δικαστής τον αθώωσε, φανερά εξοργισμένη, μάλιστα. Ο εργαζόμενος κατέβαλε διακόσια πενήντα ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Η εργοδοσία του χρωστάει αρκετά ένσημα και ο εργαζόμενος προχώρησε σε καταγγελία στο ΙΚΑ.

Το ερώτημα είναι από πότε συλλαμβάνει η Αστυνομία υπαλλήλους των καταστημάτων και όχι τους εργοδότες αν υπερβαίνει η μουσική του καταστήματος τα όρια; Τι έχει να πει ο υπουργός Δημόσιας τάξης για το συγκεκριμένο συμβάν;".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54