"To Mπαρουτάδικο ανήκει στον Αιγαλιώτικο λαό και στα παιδιά του"

Eπανέρχεται στο θέμα του "Μπαρουτάδικου", η δημοτική κίνηση "Ρήγμα στα Δυτικά", με ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζει τα ακόλουθα:

ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑIΔΙΑ ΤΟΥ

Για μια ακόμα φορά δείξαμε ότι οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται στους δρόμους…

Μετά από 4ετή «μάχη» με τους δημοτικούς μας άρχοντες, οι κάτοικοι του Αιγάλεω καταφέραμε να βγάλουμε τις μπουλντόζες του εργολάβου από το δικό μας άλσος, γιατί το Μπαρουτάδικο είναι δικό μας.

Δεν ανήκει σε κανέναν δήμαρχο και σε κανέναν εργολάβο.

Ο επικεφαλής της «Ανάπλασης» και δήμαρχος κ. Μπίρμπας (της δημοτικής παράταξης του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ) προσπάθησε να μας αιφνιδιάσει ξεκινώντας την κοπή των δέντρων στο χώρο του Πατινάζ μέσα στο Μπαρουτάδικο.

Ούτε το «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα» του κόμματός του δεν ακολουθεί, αψηφώντας την απαγόρευση του Δασάρχη και την αίτηση ακύρωσης των κατοίκων στο ΣτΕ που εκκρεμοδικεί.

Απέναντι στον «αριστερό» δήμαρχο αντιπαρατάχθηκε ο αποφασισμένος κόσμος που για μια ακόμα φορά μπήκε μπροστά στις μπουλντόζες και απέτρεψε το οικολογικό έγκλημα.

Εκεί θα είμαστε για όσο χρειαστεί, αψηφώντας τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο με εξαίρεση την παράταξή μας «Ρήγμα στα Δυτικά», και τους πραιτωριανούς που τους περιστοιχίζουν με σκοπό μια θεσούλα στο δημόσιο.

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Δήμος Αριστοτέλη στην Χαλκιδική, με δήμαρχο τον κ. Μίχο ομόφωνα κατατροπώνει τις αποφάσεις Πάχτα και στέλνει στο «πυρ το εξώτερον» τις χορηγίες 1 εκατομμυρίου ευρώ της Eldorado– Μπόμπολα, ζητώντας πίσω τη ζωή τους. Σε αντίθεση ο «αριστερός» Δήμαρχος Αιγάλεω συνεχίζει την κόντρα πιο επιθετικά από οποιοδήποτε άλλο (Καλογερόπουλο – Καρδαρά), νομίζοντας πως θα αιφνιδιάσει τους αντιστεκόμενους Αιγαλεώτες.

Τελικά το περιβάλλον δεν κινδυνεύει μόνο από τους «καπιταλιστές της δεξιάς» αλλά και από τους «αριστερούς» ματαιόδοξους δημαρχεύοντες.

Σαν «Ρήγμα στα Δυτικά» δηλώνουμε πως μια Αριστερή Δημοτική Αρχή:

-        Συγκρούεται αναπόφευκτα με ΕΕ. και ΔΝΤ δίνοντας προτεραιότητα στις λαϊκές ανάγκες.

-        Είναι δίπλα στον λαό και μπροστάρης στη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής.

-        Ανατρέπει την πολιτική υποταγής του Δήμου στον μνημονιακό «Καλλικράτη» και αρνείται τη διαχειριστική πολιτική της απλής εναλλαγής των προσώπων.

-        Ενισχύει την κινηματική δράση του λαού απέναντι στην κατάπτυστη συγκυβέρνηση των τραπεζών και των αγορών.

-        Είναι ενάντια στη διαχείριση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που έχουν σκοπό την τσιμεντοποίηση και φιλετοποίηση κάθε ίχνους πρασίνου.

-        Παλεύει για τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στο δήμο, καταργώντας τα 5μηνα της εξαθλίωσης.

-        Δεν της «ξεφεύγουν» λίστες με ονόματα εργαζομένων που θέλει η κυβέρνηση να τα χρησιμοποιήσει για να προχωρήσει σε απολύσεις.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

                                                                                     

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54