Προβολή της ταινίας «Ο εγωιστής γίγαντας» με «εισιτήριο» τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Την Παρασκευή 30/01/2015 στις 21:00, στον  Κοινωνικό χώρο Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, Μ. Αγκαράθου 9 - Ηράκλειο./

Είσοδος    Ελεύθερη.

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου η Ομάδα Εθελοντών Πολιτών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρουσιάζουν την ταινία "Ο εγωιστής γίγαντας" της σκηνοθέτριας Κλίο Μπάρναρντ. Η ταινία θα προβληθεί στην αίθουσα Οδυσσέα Ελύτη του Κοινωνικού Χώρου (Μονής Αγκαράθου 9) στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού στις 21.00.

Σε μια πόλη του εγγλέζικου Βορρά, ο 13χρονος Άρμπορ αποβάλλεται από το σχολείο και αποφασίζει με το φίλο του Σουίφτι να βγάλει χαρτζιλίκι πουλώντας παλιοσίδερα. Η γνωριμία τους με τον ρακοσυλλέκτη της περιοχής και η συμμετοχή τους σε αυτοσχέδιες ιπποδρομίες θα δοκιμάσουν τη φιλία των αγοριών, σε ένα σκληρό, κοινωνικά ευαίσθητο δράμα.

«Θες καθαρό, αυστηρό σινεμά με πηγαίο συναίσθημα αλλά όχι μελόδραμα (απλά, ένα μικρό σοκ θα το ζήσεις λίγο μετά την πρώτη ώρα); Βρήκες την ταινία σου! Ψάχνεις να βρεις ελαφρύ φιλμ για το επόμενο ραντεβού με το φλερτ; Μείνε μακριά! Κινηματογραφόφιλε, που θέλεις να δεις κάτι όμορφο εκτός Χόλιγουντ, θα έπρεπε να το τιμήσεις. Multiplexάδες, το γλιτώσατε, δεν παίζει στη δίπλα αίθουσα». (από το freecinema.gr)

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προαιρετικά συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το "Φαγητό με την αγάπη μας".



Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54