ΟΙΕΛΕ: Αίτημα συνάντησης με τον Αλέξανδρο Σαμαρά για διερεύνηση καταγγελιών


Ο λόγος τπου οδήγησε την ΟΙΕΛΕ να ζητήσει συνάντηση, είναι ο ακόλουθος; "Με αφορμή σοβαρές καταγγελίες που ήρθαν σε γνώση της Ομοσπονδίας και αφορούν τη νομιμότητα απονομής αδειών άνευ αποδοχών σε εκπαιδευτικούς του Κολλεγίου Αθηνών καθώς και τη διανομή προεκλογικού υλικού συγκεκριμένου υποψήφιου βουλευτή στις θυρίδες των συναδέλφων, η ΟΙΕΛΕ απέστειλε αίτημα συνάντησης προς τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Αθηνών κ. Αλέξανδρο Σαμαρά για να συζητηθούν τα εν λόγω ζητήματα.
 
Για το ζήτημα των αδειών άνευ αποδοχών εκπαιδευτικών του Κολλεγίου Αθηνών ενημερώθηκε με επιστολή η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, καθώς εμπλέκεται στο ζήτημα στέλεχός της".



 
Aκολουθεί η επιστολή της ΟΙΕΛΕ προς τον κ. Αλέξανδρο  Σαμαρά:

Αθήνα, 2/2/2015
Αριθμ. Πρωτ: 39136

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Αθηνών κ. Αλέξανδρο Σαμαρά


Κύριε Πρόεδρε,

Το Προεδρείο του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ επιθυμεί να συναντηθεί μαζί σας για να συζητήσουμε ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Κολλεγίου Αθηνών μετά από καταγγελίες που λάβαμε το προηγούμενο διάστημα. Οι καταγγελίες αφορούν τον τρόπο απονομής αδειών άνευ αποδοχών σε εκπαιδευτικούς του Κολλεγίου και τη διανομή στο χώρο εργασίας τους προεκλογικού υλικού συγκεκριμένου υποψήφιου πολιτικού κόμματος και μάλιστα μέσα σε φάκελο που έφερε το λογότυπο του Κολλεγίου.

Επειδή οι καταγγελίες είναι ιδιαίτερα σοβαρές και επειδή είμαστε βέβαιοι ότι κι εσείς επιδιώκετε τέτοιες υποθέσεις να διερευνώνται υπό συνθήκες διαφάνειας και δημόσιας λογοδοσίας, θεωρούμε χρήσιμο να ξεκινήσει ένας έντιμος και ανοιχτός διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54