Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων - Υπόμνημα στο Δήμο Αθηναίων

"Να αξιοποιηθεί η μικρή αίθουσα (υπόγεια) των 25 μ2 του πάρκου ΚΑΠΑΨ για γραφείο του συλλόγου μας", ζητάει από το Δήμο Αθηναίων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Σεβαστοπούλου 30  &  Ζαλίκη,  Τηλ/Fax  210  69 23 591
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.anoampelokipi.gr
FACEBOOK: Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων
Αρ. Πρωτ. 1395/19-2-2015
ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς     1) κ. Καμίνη, Δήμαρχο Αθηναίων
    2) κ. Παπαχελά, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
    3) κ. Ηλιοπούλου, Αντιδήμαρχο για το παιδί
    4) κ. Αγγελόπουλο, Αντιδήμαρχο Έργων
    5) κ. Τεντόμα, Πρόεδρο ΟΠΑΝΔΑ
Κοιν.:    1) Συμπαραστάτη του Δημότη
    2)  κ. Γεωργακαράκο, Δ/ντή Νομικών Υπηρεσιών

Θέμα: Να αξιοποιηθεί η μικρή αίθουσα (υπόγεια) των 25 μ2 του πάρκου ΚΑΠΑΨ για γραφείο του συλλόγου μας

Σαν συνέχεια επανειλημμένων υπομνημάτων μας, για μια ακόμη φορά σας καλούμε να αποδεχθείτε το αίτημά μας (με το οποίο συμφωνούν όλοι οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής μας)

Να μας παραχωρήσετε κατά χρήση για γραφείο του συλλόγου μας
Τη μικρή αίθουσα των 25 μ2 του κτιρίου Ζ-Υπόγειο του πάρκου ΚΑΠΑΨ.

Σας επισημαίνουμε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συνοδεύει την αίτηση για ένταξη του έργου «Αποκατάσταση κτιρίων ΚΑΠΑΨ» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αττική» (συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), αναφέρει σχετικά με τις χρήσεις: γραφείο τοπικού συλλόγου, υπονοώντας σαφέστατα το σύλλογό μας, σύμφωνα άλλωστε με τις διαβεβαιώσεις όλων των αρμοδίων παραγόντων (Δήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος για το παιδί, Αντιδήμαρχος Έργων κ.λπ.).

Σας εφιστούμε επίσης την προσοχή στον κίνδυνο (εάν επιμένετε να μην ικανοποιείται το απόλυτα δίκαια, λογικό και νομότυπο αίτημά μας), απώλειας του χρηματικού ποσού (θα εξαναγκαστείτε να το επιστρέψετε), που έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή το 75% του συνολικού κόστους του έργου.

Απ΄ την πλευρά μας σας απευθύνουμε για μια ακόμη φορά έκκληση

•    Να μη διαψεύσετε τις ελπίδες και τα όνειρα των γειτόνων μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης, που οι γείτονές μας επιζητούν ακόμη πιο πολύ τη σύσφιξη των σχέσεων, την επικοινωνία, αλληλεγγύη, ψυχαγωγία, πολιτιστική δημιουργία.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54