Πρόσκληση σε Εθελοντική Αιμοδοσία από το Δήμο Νέας Ιωνίας

10΄Λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να κάνουν μια καρδιά να χτυπά!
Δήλωση του Δημάρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση: "Χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά αίματος για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», διοργανώνει στις 22.04.2015 από τις 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. & στις 24.04.2015 από τις 3:00 μ.μ. έως 7:00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον ΚΕΠ), εθελοντική αιμοδοσία για να ενισχύσει την τράπεζα αίματος του Δήμου και να καλύψει τις ανάγκες  σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», του οποίου το επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζει  την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών. Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης  μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Στόχος του  Δήμου Νέας Ιωνίας με αυτού του είδους τις δράσεις είναι η αναβάθμιση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής.

Εν προκειμένω με την εθελοντική αιμοδοσία, στόχος είναι να καλυφθούν στο μεγαλύτερο βαθμό οι μεγάλες ανάγκες για αίμα, σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας.
     Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε 10 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για να δώσετε το ακριβότερο δώρο που μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή.

Να είμαστε όλοι εκεί!".


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16/04/2015 - 09:19