Το ΠΑΜΕ για το τραγικό δυστύχημα εργαζομένου στο δήμο Ικαρίας

Στον απόηχο του τραγικού περιστατικού, το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του αναφέρει πως: "Η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ικαρίας - Φούρνων, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου και συμπατριώτη μας Ηλία Γεράκη, εν ώρα εργασίας, καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

  Πληρώνουμε, για άλλη μια φορά, βαρύ φόρο αίματος εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων, εξαιτίας των ανύπαρκτων ή υποτυπωδών  μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους εργασίας, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής που αφήνει στο έλεος την καθημερινότητα μας και τη φορτώνει στο φιλότιμο  και τα κουράγια των ελάχιστων εργαζομένων.

 Τραγική απόδειξη για όλα αυτά αποτελεί το γεγονός ότι στη χώρα μας σήμερα συμβαίνει κάθε 3 μέρες ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα και κάθε 15 λεπτά ένα εργατικό ατύχημα.
 
  Απαιτούμε την πρόσληψη επαρκούς και μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων, με μισθούς που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες  ανάγκες και με πλήρη ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

 Τιμούμε  την μνήμη του εκλιπόντα συναδέλφου μας στην επικείμενη απεργιακή συγκέντρωση της εργατικής 1μαγιάς στις Ράχες".




Σχετική είδηση: Ο Δήμος Ικαρίας για την τραγική απώλεια του Δημοτικού Εργαζομένου
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54